Ατίταμος Εξάρχεια Εστιατόριο Αθήνα

atitamos-estiatorio-athina

Ο Ατίταμος είναι ένα από τα πιο εκλεκτά μεζεδοπωλεία της Αθήνας και βρίσκεται στα Εξάρχεια, στο κέντρο της πόλης. Η κουζίνα του συγκεκριμένου εστιατορίου είναι ελληνική και τα μεζεδάκια είναι φτιαγμένα με εκλεκτά υλικά.

Το εστιατόριο Ατίταμος δεν περνάει απαρατήρητο παρά το γεγονός ότι ο χώρος είναι σχετικά μικρός. Βέβαια, όσο πιο μικρός είναι ένας χώρος τόσο πιο φιλικός είναι και ο Ατίταμος το έχει καταφέρει αυτό με μεγάλη επιτυχία.

Η πέτρα είναι το στοιχείο που επικρατεί και δίνει ακόμη μεγαλύτερο κύρος στο εστιατόριο. Ο Ατίταμος φιλοξενεί τους επισκέπτες του στον εσωτερικό του χώρο τους χειμερινούς μήνες και στον εξωτερικό κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ο Ατίταμος φιλοξενεί μουσικούς καλλιτέχνες και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα άκρως ψυχαγωγικό μουσικό πρόγραμμα.
Τα τραγούδια που θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν οι θαμώνες είναι λαϊκά, έντεχνα και φυσικά ρεμπέτικα.

Η καλή μουσική θα συνοδεύσει εξαιρετικά το γεύμα σας και θα αποτελέσει μία εμπειρία που θα θέλετε να επαναλάβετε ξανά και ξανά.
Οι τιμές του εστιατορίου Ατίταμος είναι πολύ καλές.

Η σχέση τιμής-ποιότητας είναι άριστη και οι επισκέπτες μένουν πλήρως ικανοποιημένοι. Ο Ατίταμος θα σας οδηγήσει σε ένα ταξίδι γεύσεων αλλά και απόλυτης διασκέδασης. Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε αξέχαστες στιγμές.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση