PREMIERA LIVE

Ημέρες λειτουργίας : Παρασκευή μέχρι Σαββάτο

Διαθέσιμες μέρες – Τιμή Εισόδου στο Premiera Live Stage Συγγρού

10 ευρω το ατομο

ΠΡΕΜΙΕΡΑ LIVE Τιμή φιάλης Συγγρού ΜΑΚΗΣ

Τιμή κανονικής φιάλης : 120/6  άτομα ,

Φοιτητικό 90/6 άτομα

PREMIERA LIVE ΣΥΓΓΡΟΥ Ώρα προσέλευσης

23:10

PREMIERA ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ – ΧΑΡΤΗΣ

Διεύθυνση : Λ. Συγγρού 228

PREMIERA LIVE  STAGE ΣΥΓΓΡΟΥ

Στο Premiera live θα βρίσκονται μερικά από τα πιο αξιόλογα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. θα είναι το πρώτο όνομα ενός σχήματος που σκοπεύει να καταπλήξει τα πλήθη.
Ο χορός κάθε βράδυ λειτουργίας του νυχτερινού κέντρου, τόσο επάνω στην σκηνή όσο και επάνω στα τραπέζια, δεν σταματάει λεπτό και οι θαμώνες διασκεδάζουν με την ψυχή τους.
Αρχικά, είναι σημαντικό να τονίσουμε πως το Premiera live έγινε γνωστό για την υπέροχη διακόσμηση του χώρου.

PREMIERA LIVE STAGE ΜΑΚΗΣ 2023 2023

Ο διακριτικός φωτισμός επίσης δημιουργεί μια πολύ φιλική ατμόσφαιρα.
Επιπροσθέτως, το νυχτερινό κέντρο έγινε γνωστό και αγαπήθηκε αμέσως διότι προσφέρει ποιοτική διασκέδαση σε τιμές προσιτές.
Οι επισκέπτες του Premiera live είναι τόσο φοιτητές όσο και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Ο Χριστοδουλόπουλος  βρίσκεται στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας εδώ και χρόνια και οι θαυμαστές του είναι πολλοί.
Στο πλευρό της Στανίση  ο Τάσσιος.

ΜΑΚΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ PREMIERA LIVE 2023 2023

Όπως γίνεται αντιληπτό, αυτό το μουσικό σχήμα θα γράψει ιστορία και καθ’ όλη την διάρκεια της χειμερινής σεζόν θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του αθηναϊκού κοινού.
Φέτος το χειμώνα το νυχτερινό κέντρο premiera live stage θα ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό και θα υποδεχτεί όλους τους θαυμαστές του Μάκη Χριστοδουλόπουλου.

PREMIERA ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023-17 STAGE LIVE

Είναι γεγονός πως τη φετινή χειμερινή σεζόν στην πίστα του premiera live stage θα φιλοξενηθεί ένα πολύ δυναμικό μουσικό σχήμα το οποίο θα μας διασκεδάσει και θα μας χαρίσει ανεπανάληπτες βραδιές. Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος θα είναι ο φετινός οικοδεσπότης στην πίστα του premiera live stage κάθε Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή και οι επισκέπτες του νυχτερινού μαγαζιού θα βρίσκονται εκεί για να τον αποθεώσουν και να διασκεδάσουν ακούγοντας τιςτις αγαπημένες τους επιτυχίες. Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος μετρά πολλά χρόνια πορείας στη μουσική σκηνή και αποτελεί είδωλο για πολλούς καθώς έχει προσφέρει πολλά στο χώρο της μουσικής και έχει καθιερωθεί στο μουσικό στερέωμα.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ LIVE STAGE ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗ

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος αποτελεί εγγύηση της επιτυχίας καθώς διαθέτει ξεχωριστό ταλέντο και πολλή όρεξη για δουλειά. Το νυχτερινό αθηναϊκό κέντρο premiera live stage αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά νυχτερινά κέντρα της πόλης. Το μαγαζί διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα καθώς μπορεί να φιλοξενήσει στο χώρο του πάρα πολύ κόσμο αφου τα τραπέζια του είναι με εναν ιδιαίτερο τρόπο τοποθετημένα γύρω από την πίστα έτσι ώστε όλοι οι θαμώνες του μαγαζιού να έχουν ορατότητα στη σκηνή.

PREMIERA LIVE STAGE ΣΥΓΓΡΟΥ ΑΝΟΙΞΗ 2023 2023

Αξίζει να σημειωθεί πως το νυχτερινό κέντρο της Αθήνας premiera live stage διαθέτει μία άριστη εξυπηρέτηση από το προσωπικό του και το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος καθώς ικανοποιούνται ακόμα και οι πιο απαιτητικοι επισκέπτες.
Το νυχτερινό κέντρο της Αθήνας βρίσκεται στη λεωφόρο Συγγρού 226 στην Καλλιθέα.
Το premiera live stage είναι ιδιαίτερα προσιτό στους κατοίκους της Αθήνας διότι διατηρεί χαμηλές τιμές και γι’ αυτό βρίσκεται πάντοτε στις προτιμήσεις των αθηναίων και όχι μόνο. Η διακόσμηση που διαθέτει είναι πολύ εντυπωσιακή διότι προσφέρει μια ζέστη και μαγική ατμόσφαιρα. Το νυχτερινό αθηναϊκό κέντρο premiera live stage είναι εδώ και χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα στέκια της πόλης διότι κάθε σεζόν μας χαρίζει τα πιο ανεβάστηκα μουσικά προγράμματα.

PREMIERA LIVE STAGE ΜΑΚΗΣ LIVE

Από την πίστα του έχουν περάσει πάρα πολλοί αξιόλογοι καταξιωμένοι έλληνες λαϊκοί ερμηνευτές όπως η Άντζελα Δημητρίου,ο Αλέξης Ζαζόπουλος και ο Θέμης Αδαμαντίδης οι τρεις αυτοί καλλιτέχνης που αναφέραμε παρουσίασε την προηγούμενη σεζόν ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα και την επιτυχία τους αναμένεται να συνεχίσει ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος μαζί με την ομάδα που θα τον πλαισιώνει.
Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος από δω και στο εξής θα αναλάβει τα ηνία και έρχεται να αναλάβει τη σκυτάλη δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό από το Σεπτέμβριο με τις εμφανίσειςκαι φέρνοντας τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της Αθήνας. Για ολόκληρη τη φετινή χειμερινή σεζόν ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος αναμένεται να βάλει φωτιά στις νύχτες της πόλης.

ΤΑΣΣΙΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ PREMIERA LIVE 2023 20238

Σε ένα λοιπόν από τα πιο αγαπημένα στέκια της πόλης κανείς δεν θα πρέπει να λείψει από το μουσικό πρόγραμμα που θα παρουσιάζει ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος αφου κάθε Παρασκευή Σαββατο και Κυριακή όπου θα πραγματοποιεί τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο. Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος επιστρέφει δυναμικά στην πόλη και ετοιμάζεται να απογειώσει το κέφι προκαλώντας πανικό με τις εμφανίσεις του και ερμηνεύοντας τις αγαπημένες μας επιτυχίες του. Ο αγαπημένος μας Μάκης Χριστοδουλόπουλος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού και είναι βέβαιο πως θα φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση και θα μας χαρίσει μοναδικές εμπειρίες.

To νυχτερινό μαγαζί πρεμιέρα live ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος μαζί με το Γιάννη Τάσιου και την Φανή Αβραμίδου και το Μάκη junior. Η έναρξη θα είναι για τις 2 Σεπτεμβρίου Παρασκευή και το μαγαζί θα λειτουργεί κανονικά Παρασκευή Σάββατο για όλη τη σεζόν.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ LIVE

Ένα μαγαζί με ιστορία στο λαϊκό τραγούδι καθώς έχει φιλοξενήσει πάρα πολύ μεγάλα ονόματα. Premiera live περιμένει το ανακαλύψετε και φέτος από το Σεπτέμβριο τηλέφωνο Συγγρού 228. Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται δύο μεγάλοι καλλιτέχνες Γιάννης Τάσος και Μάκης Πουλόπουλος το πρόγραμμα πλαισιώνεται Τίφανι Αβραμίδου 1 γνήσια λαϊκή φωνή στο χώρο του τραγουδιού. Μεγάλες επιτυχίες του Μάκη Χριστοδουλόπουλο πως τα στέφανα του προσκλητήριο πάρεις απ’το χέρι και πάρα πολλές μεγάλες επιτυχίες αναμένεται να ακούσουμε στο νυχτερινό μαγαζί πρεμιέρα live.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Η τιμή φιάλη στομαγαζί θα είναι 130 € ανά τέσσερα άτομα ενώ θα υπάρχουν και 110 να έξι άτομα φοιτητικό πακέτο για τους ανέργους και φοιτητές. Γιώργος Ελευσίνα από τις 11 και μετά και μπορείτε να κάνετε κράτει τηλεφωνικά στο τηλέφωνο του μαγαζιού στο 210 3001256 οι online από το site μας. Ας δούμε λίγα λόγια του μεγάλου καλλιτέχνη Μάκης Χριστόδουλου .

Από πολύ μικρή ηλικία αμαξωτού Λώλος ξεκινάει το τραγούδι γεννήθηκε το 1948 και σε ηλικία 68 ετών συνεχίζω, τραγουδάκι να μας χαρίζει αξέχαστες βραδιές. Έχει εργαστεί με πολλά μεγάλα ονόματα και τραγουδήσει τραγούδι από τη Γλυκερία Παπάζογλου του Μαργαρίτη Σουκάκος αλέα Καλδάρα και πάρα πολύ μεγάλους τραγουδιστές.

Η δικογραφία καριέρα του Χριστόδουλου που ξεκινάει πολύ μικρή ηλικία μόλις απέχει από 44 που βγάζει τον πρώτο του δίσκο με την ονομασία δημοτικά. Συνεχίζει 76 με το Τσιγγάνα μόνο έχει αποστολή εφτά γράφει το δίσκο γυρνάμε κοντά μου. Τα cookies με το δύσκολα καλά πάνε αυτό την ίδια χρονιά γράφει το δίσκο αίμα στάζει η καρδιά μου. 289 το δικό καλό μετά και έρχεται τραγούδι την αγάπη τους 82 συνεχίζουμε τον χρυσό δίσκο παραμονή της μοναξιάς. Ενόψει από τα τέσσερα στο χώρο το πανηγύρι που έχει συμμετοχή Μάκης Χριστοδουλόπουλος κινδύνευε ξέχασε επιτυχίες παρελθόντος του. το γραφείο δύσκολα αρχίζουν τώρα 87 ραγισμένα μάτια σ’ ένα Μπορντώ Λαϊκού δίσκου είναι πολύ μεγάλη επιτυχία και τέσσερα της εποχής. Το για πόσο που δεν έγραφες, μίνιμουμ γαρδένια που είναι όμορφος επιτυχία 89 ο Κάζινς κεντρικό δίσκο με τον ονομάσει επιτυχίες των υπηρεσιών σε βγεις παρελθόντος.

Τρία χρόνια μετά βγάζει μια νύχτα στις μπάρες τελείωσαν τα φέρνει το δίσκο φτάνει να γυρίσει στο προσκλητήριο 200 δεν συνεχίζει με το δίσκο φαντασία 52 την επόμενη χρονιά γραφτό δίσκο πήγαινε με πάλι πίσω ταξιτζή ένοχη από 53 μόνοςman με πέντε χρειαστείς ενώ φτάνουν συνεχώς 96 όπου γραφτό δίσκο βάλε φωτιά στον χωρισμό πόσα λεφτά έχω σχολείο την ηχογράφηση στα νέα Δειλινά που ηχογραφείτε να live συναυλία που έδωσε για τους θαυμαστές του Μάκη Σταμπουλόπουλος. Τέλεια πως είναι το γραφτό δίσκο αίσθημα μου δυνατό και το 2000 παρ’ ολίγο να πάρω τους δρόμους περιέχει κάποιο κοπλιμάν τραγούδια αγαπημένο στομάχι δουλοπρεπείς θαυμαστές. Συνεχίζει με το δύσκολο για σένα δουλειά σας αναγράφει το δίσκο βράδια αξημέρωτα. Συνεχίζω χιλιάδες εφτά με το δίσκο γέφυρα και 2009 το τελευταίο σου δίσκο γράφει και με πονάει και με πειράζει. Φτάνουμε στο τελικό δισκογραφία χιλιάδες 10 που περιέχει ένα live πολύ μεγάλη επιτυχία έγινε μπεστ σέλερ.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ 2023

To νυχτερινό μαγαζί πρεμιέρα live ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος μαζί με το Γιάννη Τάσιου και την Φανή Αβραμίδου και το Μάκη junior. Η έναρξη θα είναι για τις 2 Σεπτεμβρίου Παρασκευή και το μαγαζί θα λειτουργεί κανονικά Παρασκευή Σάββατο για όλη τη σεζόν.

Ένα μαγαζί με ιστορία στο λαϊκό τραγούδι καθώς έχει φιλοξενήσει πάρα πολύ μεγάλα ονόματα. Premiera live περιμένει το ανακαλύψετε και φέτος από το Σεπτέμβριο τηλέφωνο Συγγρού 228. Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται δύο μεγάλοι καλλιτέχνες Γιάννης Τάσος και Μάκης Πουλόπουλος το πρόγραμμα πλαισιώνεται Τίφανι Αβραμίδου 1 γνήσια λαϊκή φωνή στο χώρο του τραγουδιού. Μεγάλες επιτυχίες του Μάκη Χριστοδουλόπουλο πως τα στέφανα του προσκλητήριο πάρεις απ’το χέρι και πάρα πολλές μεγάλες επιτυχίες αναμένεται να ακούσουμε στο νυχτερινό μαγαζί πρεμιέρα live.

Η τιμή φιάλη στομαγαζί θα είναι 130 € ανά τέσσερα άτομα ενώ θα υπάρχουν και 110 να έξι άτομα φοιτητικό πακέτο για τους ανέργους και φοιτητές. Γιώργος Ελευσίνα από τις 11 και μετά και μπορείτε να κάνετε κράτει τηλεφωνικά στο τηλέφωνο του μαγαζιού στο 210 3001256 οι online από το site μας. Ας δούμε λίγα λόγια του μεγάλου καλλιτέχνη Μάκης  .

Από πολύ μικρή ηλικία αμαξωτού Λώλος ξεκινάει το τραγούδι γεννήθηκε το 1948 και σε ηλικία 68 ετών συνεχίζω, τραγουδάκι να μας χαρίζει αξέχαστες βραδιές. Έχει εργαστεί με πολλά μεγάλα ονόματα και τραγουδήσει τραγούδι από τη Γλυκερία Παπάζογλου του Μαργαρίτη Σουκάκος αλέα Καλδάρα και πάρα πολύ μεγάλους τραγουδιστές.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ 2023

Η δικογραφία καριέρα του Χριστόδουλου που ξεκινάει πολύ μικρή ηλικία μόλις απέχει από 44 που βγάζει τον πρώτο του δίσκο με την ονομασία δημοτικά. Συνεχίζει 76 με το Τσιγγάνα μόνο έχει αποστολή εφτά γράφει το δίσκο γυρνάμε κοντά μου. Τα cookies με το δύσκολα καλά πάνε αυτό την ίδια χρονιά γράφει το δίσκο αίμα στάζει η καρδιά μου. 289 το δικό καλό μετά και έρχεται τραγούδι την αγάπη τους 82 συνεχίζουμε τον χρυσό δίσκο παραμονή της μοναξιάς. Ενόψει από τα τέσσερα στο χώρο το πανηγύρι που έχει συμμετοχή Μάκης Χριστοδουλόπουλος κινδύνευε ξέχασε επιτυχίες παρελθόντος του. το γραφείο δύσκολα αρχίζουν τώρα 87 ραγισμένα μάτια σ’ ένα Μπορντώ Λαϊκού δίσκου είναι πολύ μεγάλη επιτυχία και τέσσερα της εποχής. Το για πόσο που δεν έγραφες, μίνιμουμ γαρδένια που είναι όμορφος επιτυχία 89 ο Κάζινς κεντρικό δίσκο με τον ονομάσει επιτυχίες των υπηρεσιών σε βγεις παρελθόντος.

Τρία χρόνια μετά βγάζει μια νύχτα στις μπάρες τελείωσαν τα φέρνει το δίσκο φτάνει να γυρίσει στο προσκλητήριο 200 δεν συνεχίζει με το δίσκο φαντασία 52 την επόμενη χρονιά γραφτό δίσκο πήγαινε με πάλι πίσω ταξιτζή ένοχη από 53 μόνοςman με πέντε χρειαστείς ενώ φτάνουν συνεχώς 96 όπου γραφτό δίσκο βάλε φωτιά στον χωρισμό πόσα λεφτά έχω σχολείο την ηχογράφηση στα νέα Δειλινά που ηχογραφείτε να live συναυλία που έδωσε για τους θαυμαστές του Μάκη Σταμπουλόπουλος. Τέλεια πως είναι το γραφτό δίσκο αίσθημα μου δυνατό και το 2000 παρ’ ολίγο να πάρω τους δρόμους περιέχει κάποιο κοπλιμάν τραγούδια αγαπημένο στομάχι δουλοπρεπείς θαυμαστές. Συνεχίζει με το δύσκολο για σένα δουλειά σας αναγράφει το δίσκο βράδια αξημέρωτα. Συνεχίζω χιλιάδες εφτά με το δίσκο γέφυρα και 2009 το τελευταίο σου δίσκο γράφει και με πονάει και με πειράζει. Φτάνουμε στο τελικό δισκογραφία χιλιάδες 10 που περιέχει ένα live πολύ μεγάλη επιτυχία έγινε μπεστ σέλερ.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Κατερίνα Λιόλιου

Κατερινα Λιολιου Θεσσαλονίκη Ιφιγένεια Live 2023

Τηλέφωνο Κρατήσεων 2310626571 Σαββάτο 23:00 , Κυριακή 21:00 Η Κατερίνα Λιολίου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από τις 2 Δεκεμβρίου 2023 έως το... Περισσότερα...

w-club

Πέγκυ Ζήνα Κωνσταντίνος Χριστοφόρου 2023 W θεσσαλονικη

Πληροφορίες: Πρεμιέρα: 24 Νοεμβρίου 2023 Ημέρες : Παρασκευή & Σάββατο Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310626571 Τιμή φιάλης απλή: 170 ευρώ / 4 άτομα 240... Περισσότερα...

myna

Myna Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη Χρήστος Χολίδης Σταν

Το Myna Club βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη γνωστή περιοχή των Λαδάδικων. Πρόκειται για έναν μοναδικά ανακαινισμένο χώρο που περιμένει να... Περισσότερα...

Search
Search

Δεκέμβριος 2023

 • Δ
 • Τ
 • Τ
 • Π
 • Π
 • Σ
 • Κ
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 Guests

Σύγκριση listings

Σύγκριση

Σύγκριση experiences

Σύγκριση