Αρχοντικόν Μπουρνάζι Περιστέρι

arxontikon-mezedopolio-athina-1

Αρχοντικόν Τηλέφωνο κρατήσεων Τιμές

  • Τηλέφωνο κρατήσεων : , 2105743525
  • Διεύθυνση:  Κωνσταντινουπόλεως 94 , Μπουρνάζι
  • Ζωντανή μουσική: Τετάρτη έως Κυριακή , Τετ – Παρ έναρξη 21:30 – 3:00 , Σαββάτο 22:00 – 3 , Κυριακή μεσημέρι από τις 13:30 έως απόγευμα 20:00
  • Ανοιχτά κάθε μέρα από τις 11:00 το πρωί

Στην περιοχή του Μπουρναζίου στην Αθήνα βρίσκεται το μεζεδοπωλείο Αρχοντικόν. Είναι ένα εστιατόριο, το οποίο είναι φημισμένο για τα μεζεδάκια του αλλά και για το γεγονός ότι κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο αλλά και Κυριακή υπάρχει ορχήστρα που χαρίζει μοναδικά μουσικά ταξίδια σε όλους τους επισκέπτες.
Τα τραγούδια που έχουν την ευκαιρία να ακούσουν οι θαμώνες είναι λαϊκά, ελαφρολαϊκά και φυσικά ρεμπέτικα. Το κέφι φθάνει στα ύψη κάθε φορά και οι επισκέπτες διασκεδάζουν όσο λίγες φορές.

Αρχοντικόν Μεζεδοπωλείο Ρεμπετάδικο

Το μενού του εστιατορίου Αρχοντικόν είναι γεμάτο παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις. Οι γεύσεις αυτές δεν αφήνουν κανέναν παραπονεμένο και οι εντυπώσεις που προσκομίζουν όλοι είναι οι καλύτερες. Όποιο πιάτο και αν επιλέξετε από το μενού είναι βέβαιο πως θα σας εκπλήξει ευχάριστα.
Το γεύμα σας μπορείτε να το συνοδεύσετε με ποιοτικό κρασάκι και ουζάκι.

Είναι απαραίτητο φυσικά να αναφερθούμε και στην διακόσμηση του εσωτερικού χώρου. Το Αρχοντικόν έχει πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα. Η πέτρα και το ξύλο συντελούν στην δημιουργία ενός φιλικού περιβάλλοντος που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Τα τραπέζια είναι άρτια τοποθετημένα και το τζάκι προκαλεί γαλήνια συναισθήματα.
Το Αρχοντικόν όσα χρόνια και αν περάσουν είναι σίγουρο πως θα αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή των Αθηναίων.  Εάν και εσείς αναζητάτε ένα εστιατόριο όπου και θα φάτε καλά και θα ακούσετε καλή μουσική επιλέξτε το Αρχοντικόν.

Αρχοντικόν Περιστέρι Φωτογραφίες

Αρχοντικόν Χάρτης Διεύθυνση

Αρχοντικόν Video

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

3.5/5 - (2 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

4/5 - (5 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση