ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

paraskinio
4.6/5 - (57 Ψήφοι)

Το Παρασκήνιο Live είναι το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα που δεν έχει σε κάτι να ζηλέψει από τα μεγάλα μπουζούκια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας αλλά είναι ρεμπετάδικο ακούει στο όνομα Παρασκήνιο Live. Μεγάλη πίστα και χωρητικότητα 600 θέσεων σε τραπέζια το μαγαζί είναι ιδανικό για την καθημερινή και όχι έξοδο σας για τους λάτρεις του λαϊκού και ρεμπέτικου.

Κάθε Παρασκευη Σαββάτο ο Δημήτρης Χρυσοχοίδης στο Παρασκήνιο live Θεσσαλονίκη με έναρξη στις 21-9-2023 με πολύ σπουδαίους ακόμα καλλιτέχνες .

Παρασκήνιο Live Τηλέφωνο Κρατήσεων

τηλέφωνο κρατήσεων  2310626571 , 2310626571 , 6978469465.

Παρασκήνιο Ανοιχτά – Διαθέσιμες μέρες 2023

Ανοιχτά : Πέμπτη έως Σάββατο

Παρασκήνιο Οδός Διεύθυνση

Περιοχή: Παπαναστασίου 60

Παρασκήνιο Ώρα Προσέλευσης

Ώρα : 23:30

Παρασκήνιο Live  Τιμές

Πέμπτη – Παρασκευη :  Κρασί ορεκτικά με 10 € , γυναίκες με 5€ απεριόριστο  κρασί και φρούτα 70 μπουκάλι.

Σαββάτο 15 απεριόριστο  κρασί και φρούτα  ή 90 το μπουκάλι .

Ρεζερβε 6978469465

Παρασκήνιο Live

Στο Παρασκήνιο Live προσφέρεται απεριόριστη κατανάλωση σε κρασί κόκκινο ή ρετσίνα με τα συνοδευτικά με τιμές που ξεκινάνε από δέκα μόλις ευρώ το άτομο. Είναι ιδανικό μαγαζί για να διοργανώσετε παντός τύπου κοινωνική εκδήλωση καθώς το μαγαζί παρέχει πολύ υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές για group.

Παρασκήνιο Παρασκευή Σαββάτο Τιμές

Παρασκευή : Απεριόριστο κρασί , ορεκτικά , φρούτα 12€

Σαββάτο : Απεριόριστο κρασί , ορεκτικά , φρούτα 15€

Παρασκήνιο Τιμή φιάλης

  Τιμή Φιάλης : 90€/ 5 άτ.

Παρασκήνιο Live Θεσσαλονίκη Τραγουδιστές

Εδώ και πολλά χρόνια το μαγαζί προσφέρει ποιοτική διασκέδαση σε στο κομμάτι του λαϊκού και ρεμπέτικου. Έχουν τραγουδήσει πολλοί μεγάλοι καλλιτέχνες από το Παρασκήνιο Live θεσσαλονίκη όπως είναι ο Αγάθωνας κ.α . Το πρώτο Παρασκήνιο βρισκόταν στην πρώην Ιταλίας νην 26 Οκτωμβρίου και έπειτα μεταφέρθηκε στη Παπαναστασίου όπου και λειτουργεί εδώ και κάποια χρόνια.


Πολύ φιλόξενο προσωπικό στο Παρασκήνιο Live και διοίκηση υπόσχονται την καλύτερη λαϊκή διασκέδαση με δυνατότητα άφθονου κρασιού σε συνδυασμό με φρουτοσαλάτα , ορεκτικών ζεστών και κανονικού φαγητού κατόπιν συνεννόησης. Το μαγαζί Παρασκήνιο Live είναι επίσης ιδανικό για πενταήμερες εκδρομές οι οποίες πραγματοποιούνται Θεσσαλονίκη και όλων των τύπων κοινωνικών εκδηλώσεων bachelor κλπ.

Παρασκήνιο Video :

Παρασκήνιο  Ρεμπετάδικο Χάρτης διεύθυνση:

Δείτε το χάρτη

παρασκηνιο Live Facebook

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι τηλεφωνική κράτηση για το Παρασκήνιο στο τηλέφωνο κινητό 6978469465 whats up.

Το παρασκήνιο live με ιστορία πάνω από 25 χρόνια στο χώρο διασκέδασης αποτελεί ορόσημο για τη διασκέδαση των Θεσσαλονικέωνγνήσιο λαϊκό πρόγραμμα με επταμελή ορχήστρα και πολύ ταλαντούχους καλλιτέχνες σας περιμένει καθε Τετάρτη με Σάββατο να σε απογειώσει τις βραδιές σας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το μαγαζί βρίσκεται στην επανάσταση 60 ακριβώς απέναντι από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο και ξεκινάει το πρόγραμμά του από τις 11 η ώρα και μετά.

Έχει χωρητικότητα γύρω στα 600 με 700 θέσεις και αποτελείται από πλατεία και το θεωρείο που έχει χωρητικότητα έως 100 άτομα.το μαγαζί βρισκόταν παλιά στην Δελφών με Ιταλίας γωνία γνωστή και ως 28η Οκτωβρίου το οποίο μετά έγινε cinema live stage. Ο χώρος του παρασκηνίου που βρίσκεται τώρα παλιά λεγόταν γλέντι cooler και είχε φιλοξενήσει πάρα πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες. Κάποιοι των οποίων ήταν ο Αγάθωνάς η Μαρία και άλλοι πολύ γνωστοί καλλιτέχνες του ρεμπέτικού προγράμματος.

παρασκήνιο live Θεσσαλονικη 2023

Το παρασκήνιο live λειτουργεί Τετάρτη και Πέμπτη σαν φοιτητική βραδιά και Λέιντις Νάιτ.με 5 € μόνο γυναίκες μπορούν να πιουν απεριόριστο κρασί κόκκινο λευκό ημίγλυκο ή μπρούσκο μαζί με συνεκτικά τοπία βγαίνουνε. Θα συνδέθηκα είναι συνήθως κοτομπουκιές Κασσέρ κροκέτες πατατούλες. ενώ για τους άνδρες είναι 10 € το άτομο το οποίο περιλαμβάνει απεριόριστα κρασί φρουτοσαλάτα ορεκτικά. Το μπουκάλι πήγαινε στα 70 € έως και πέντε άτομα και είναι για όλους ίδια τιμή ανεξαρτήτως αν είναι φοιτητές ή όχι. Προσέλευσιν από τις 11 η ώρα και μετά και κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο η τιμή πήγαινει στα 10 € για την Παρασκευή για όλους το Σάββατο 15 πρώτο άτομο το οποίο είναι φρουτοσαλάτα κρασάκι απεριόριστο της επιλογής σας χύμα και ορεκτικά. Το μπουκάλι πηγαίνει στα 80 € ανά έξι άτομα και τραγουδάει κάθε Παρασκευή Σάββατο ο μεγάλος καλλιτέχνης Δημήτρης Χρυσοχοΐδης. μετά από τις εμφανίσεις τις οποίες είχε στον Ικτίνο κατάστημα Βοτανικός μαζί με το Γονίδη για το Δημάκη αλλά και παλιότερα στο voice live stage και στο suite live stage από Δημήτρης Χρυσοχοΐδης ξεκινάει τις εμφανίσεις του στον Ικτίνο κατάστημα παρασκήνιο live.

παρασκήνιο live κρατηση τιμες επικοινωνια

Το παρασκήνιο και πολύ καινούργιο ξίνισε κάποιο μεγάλο καλλιτέχνη και κάνει την έκπληξη φέτος φιλοξενώντας τον Δημήτρη Χρυσοχοΐδη. πολύ μεγάλες επιτυχίες του όπως ο αλήτης το μαύρο και πάρα πολλά άλλα γνωστά τραγούδια που παινεύουνε κατάξίωση ξεμάψ > καλλιτέχνες της βορείου Ελλάδος και όχι μόνο ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης αναμένεται να μας απογειώσει κάθε Παρασκευή Σάββατο στο παρασκήνιο live. Μπορείτε να κάνετε κράτηση και να ασφαλίστε τραπέζι για να δεις Δημήτρη Χρυσοχοΐδη στο παρασκήνιο live καλό το σταθερό του μαγαζιού στο κινητό ή μπορείτε να κάνετε online κράτηση με άμεση επιβεβαίωση της κράτησης σας. χωροταξιακό μαγαζί είναι πολύ καλά διαμορφωμένο ώστε να φιλοξενήσει κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση bachelor πάρε σχολικές εκδρομές και άλλα.

Μπορείτε να φάτε επίσης το μαγαζί κατόπιν παραγγελίας εφόσον είστε ένας μεγάλος αριθμός ατόμων ή σχολική εκδρομή καθώς το μαγαζί διαθέτει και φαγητό το οποίο αποτελείται από μπριζόλα χοιρινή με ρύζι πατάτες σαλάτα εποχής ανά τέσσερα άτομα και κρασάκι ή ένα Ψυχικό κατα άτομο. Οι συνοδοί καθηγητές είναι δωρεάν ενώ αν θέλετε να μην παρθεί μπριζολάκι κοτόπουλο και μπιφτέκι.

Πολύ ποιοτικό φαγητό το οποίο συνθήκην την ώρα μόνο κατόπιν παραγγελίας. το μαγαζί πλέον φέτος – 26 χρόνια λειτουργίας και είναι από τα πιο γνωστά μαγαζιά της βορείου Ελλάδος έχει φιλοξενήσει πάρα πολλές γενιές ατόμων οι οποίοι διασκέδασαν στο κατάστημα και είναι γνωστό πλέον σε όλους. Πολύ ζεστό προσωπικό αλλά και η ίδια επιχείρηση είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο κάθε Τετάρτη μας να βάλω. το παρασκήνιο live μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα και στο μπαρ χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κάποια κράτηση με ένα απλό ποτό 7 € το άτομο και η προσέλευση είναι οτι ώρα θέλετε. Υπάρχουνε συγκεκριμένα σκαμπό ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ LIVE  τα οποία δεν κάνουμε κράτηση απλά θα πρέπει να ρθείτε νωρίς για να πιαστεί εφόσον θέλετε να καθίσετε και να έχει το χώρο σας. το μαγαζί βρίσκεται το κέντρο της Θεσσαλονίκης και είναι προσβάσιμο με Ι.Χ. όπου μπορείτε να παρκάρετε επίτης Παπαναστασίου ειδησεογραφίας ενώ διαθέτει και μεγάλο πάρκινγκ δίπλα στο μαγαζί δημόσιο και ιδιωτικό.

Ρεμπετάδικο παρασκηνιο

Επίσης μπορείτε να πάρετε με αστική συγκοινωνία να σταματήσετε μπροστά στο μαγαζί ακριβώς καθώς υπάρχει στάση. Είναι προσβάσιμο, και μετά πόδια από το κέντρο καθώς απέχει μόλις πέντε λεπτά. πολύ όμορφη σκηνικές παρουσίες χορός μέχρι το πρωί λουλουδοπόλεμος μπουκάλια είναι ένα σκηνικό το οποίο βλέπουμε κάθε νύχτα στον θερινό κατάστημα παρασκήνιο live.

Ένα μαγαζί το οποίο έχουμε λατρέψει Θεσσαλονίκης για την ποιότητα των υπηρεσιών του τα καθαρά ποτάκι τιμιότερο φαγητό του. δεν έχει τίποτα να ζηλέψει το παρασκήνιο live τα υπόλοιπα μαγαζιά της Αθήνας αλλά και της Θεσσαλονίκης και σ’ αυτό αγώνα φιλοξενεί πάρα πολλοί καλλιτέχνες ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ LIVE για οποίοι πήγανε για να διασκεδάσουν ακόμα και τις καθημερινές. Τελευταία εμφάνιση έκανε ο Θέμης Αδαμαντίδης όποιος διασκέδασε την Τετάρτη στο κατάστημα παρασκήνιο live. Κάντε κράτηση εγκαίρως και εξασφαλίστε κάποιο τραπέζι για την παρέα σας και σας και διασκεδάστε παρασκήνιο live πολύ οικονομικά και ποιοτικά. 

Επόμενο άρθρο : Δισκογραφία Θεσσαλονίκη

Ο παλιατζής στρατός άκουσε βρε φίλε για να μηνύσεις όνειρα και όνειρα όνειρο απατηλό όνειρο δεμένο πρόσφυγας μαύρα μάτια θέλω να σε ξαναδώ άστρα μη με μαλώνετε ήτανε μια φορά η μπαλάντα του κυρ Μεντίου ναυάγια.

Το Β μέρος αυτού του δίσκου το οποίο ήτανε πολύ αγαπητός στον κόσμο περιείχε τα εξής τραγούδια μια ματιά σου μόνο φτάνει τι μου κάνεις πρώτη φορά δανία ζώη είσαι στην αλάνα Καπετανάκης το βαπόρι απ’ την Περσία τα ματόκλαδά σου λάμπουν σαν βγαίνει ο Χότζας 5 έλληνες στον άδη φεγγαράκι με τα μάτια μιλάμε έρωτας με την αγρυπνία ξέφτισαν οι άνθρωποι απόγευμα θλιμμένο στέφανα μόνο πόση μοναξιά τι του λες και τι σου λέει δεύτερα χέρια από φώνηση.

Την επόμενη ακριβώς χρονιά κυκλοφορεί ο Νότης Σφακιανάκης το δίσκο πολύχρωμα έντονα δεν μπορώ να καταλάβω συγχώρεσε με και εγώ με πάψε εικόνες πάρε με θέλω να ζήσω τίποτα δελτίο καρδιάς το σώμα που αϊτοφωλιά γύρισε πίσω το φινάλε της καρδιάς ο θεός να σε φυλάει μάνα μανούλα μου η πιο γλυκιά πατρίδα. Πολλές επιτυχίες αυτές τις συνεχείς γιατί τραγουδάει νυχτερινά μαγαζιά τα οποία εμφανίζεται σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και κάνει και πολύ μεγάλες συνεργασίες με πολλούς καλλιτέχνες πάνω στο τραγούδι αυτά.

Το 2001 κυκλοφορεί το δίσκο τέλος δίχως τέλος το οποίο περιείχε τα τραγούδια οι σκιές συνταγή μου φως μου Κανταρτζής τέλος δίχως τέλος. Την επόμενη χρονιά του χιλιάδες δύο κυκλοφορεί το δικό ας μιλήσουνε τα τραγούδια το οποίο περιέχει τα εξής τραγούδια τα πηγαίναμε πάρα πολύ μεγάλες επιτυχίες σβήσε τρώνε τα αστέρια για σένα μία ύλη φοβάμαι θα με θυμάσαι άχρηστο κορμί Καζαμπλάνκα δίνει τα φιλιά ταξίδεψέ με βοριάς στο μπαλκόνι της ζωής πυριγενή και θάλασσα βρεγμένο ρούχο μη συνεχίζεις δύσκολος δρόμος ταξιδιάρικα πουλιά τέλη καλοκαιριού αράχνη πεις από την πύλη πρόβατα χάνουμε.

Ο επόμενος ε δίσκος είναι του για το 2002 οποίος είναι ένας πολύ καλός λαϊκός δίσκος ο οποίος περιέχει πέντε τραγούδια η ονομασία του είναι άνοιξης. Τα τραγούδια αυτά είναι στο κρεβάτι της καρδιάς μου πιο ξένοι δεν έχω ξαναδεί να μ’ αγαπάει ενθύμια πολέμου, τι να λέμε. Ο επόμενος δίσκος είναι το 2004 και είναι το με αγάπη τι κάνεις γενέθλια ευτυχώς όλα σ’ αγαπώ θα σ’ αγαπώ για μένα έξω βρέχει όπως έφυγες παράπονο έννοια σου έκανες κομμάτια φθινοπωρινή βροχή πάλι αστέρι μου κι αν πίνω μάτια μου θάλασσες δέντρο.

Ο επόμενος δίσκος είναι το αναγέννησης το οποίο γράφτηκε το 2005 και περιέχει τα εξής τραγούδια. Λαβώματά η ψυχή μου περιμένει κι αν με βρεις έχεις έναν άνθρωπο δύο χειροβομβίδες καλή σου τύχη χάνομαι καρδιά μου πάρτο δρόμο θυσιαστικά θεία δίκη φίλε μην πλησιάζεις το ομορφότερο ψέμα απόψε διεφθαρμένης ένωση Ελλάδα μου είναι να απορείς. Την επόμενη χρονιά ακριβώς σταματήσω και να κυκλοφορεί να πολύ μεγάλο δίσκο πεις για την πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία και αναγνωρίζεται πάρα πολύ από τον κόσμο αυτό όποιος παιδί να τα αγοράσει και να το κάνει μια τις καλύτερες επιτυχίες εκκίνησης εποχής.

Αυτό ακούει στο όνομα κοινωνία ώρα το οποίο περιέχει τα τραγούδια το σύστημα το αγγελούδι φθαρμένη συνουσία γενέθλια αράχνη πίσω από την πύλη πρόβατα. Το 2004 και το φορητό νύχτα μαγικές το οποίο περιέχει τα εξής τραγούδια. Σύστημα πάρτο δρόμο μήπως είμαι τρελός άγαλμα όλα τις αγαπώ είναι η σκέψη μου τρελή σ’ αγαπώ παπαρούνα θυσιαστικά μια ματιά σου μόνο φτάνει όλος ο δρόμος είσαι εσύ.

Τα πούμε τραγούδια πιο κουδούνι είναι το δύο χειροβομβίδες να χαρείς δεν έχει μάθει να αγαπάει έχεις τον τρόπο άχρηστο κορμί το τρένο ομορφότερο ψέμα μη συνεχίζεις χάνομαι καρδιά μου για σένα φοβάμαι δίνει τα φιλιά. Τα επόμενα τραγούδια του αετός δέντρο δάνειο ζωής ψυχή μου παίρνει κι αν με βρεις ταξίδεψέ με ένα με τη νύχτα δε σε χρειάζομαι αγάπη τι δύσκολο πράγμα. Ένα γράμμα καλλιτέχνη σώμα μου ήλιος μπήκαν στην πόλη οι οχτροί γενέθλια Στέλλα είσαι μια αποθήκη άποψη για μένα μην πλησιάζεις από Χωρίτη.

Την επόμενη χρονιά κυκλοφορεί το χιλιάδες εφτά από το δίσκο μνήμες οποίο περιέχει τα τραγούδια τα κλεμμένα μάτια παλάτια μου πάρτα γυναίκα-μυστήριο θα πάρω τη δύναμη χάρη να ήσουνα εδώ δεν είναι σαν τους άλλους πόσο κακό μου κάνεις δεν κοιμάμαι ανθρωπάκι αστέρι το νόημα του κόσμου σαν δύο ξένοι σκοτεινή μου έρωτα δύσκολοι καιροί. Τον επόμενο χρόνο κυκλοφορεί 2009 τον δίσκο όποιος ακούει στο όνομα ματωμένο δάκρυ το πιπέρι έχει του τα τραγούδια δεν υποχωρώ ήμουν τρελός άκου φίλε μούλιασε εξαρτημένη καλλιτέχνη της ζωής μου το στολίδι αδερφέ μου. Το 2000Σε 11 κυκλοφορεί το δίσκο ματωμένα δάκρυα το οποίο περιέχει 21 τραγούδια τα οποία γίνονται και αυτά πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία και θα μπήκαν από λοιπά τον κόσμο.

Αυτά ξεκινάνε και είναι το δεν υποχωρώ ήταν τρελός άκου φίλε μπογιάς εξαρτημένη καλλιτέχνες της ζωής μου το στολίδι αδελφέ μου έτσι είναι ο έρωτας ξέχασε με ο άλλος μου εαυτός και να τις κουρτίνες πόσο σ’ αγάπησα άκουσε με καλά 1000 φορές του γέρου κόσμου η καρδιά έλληνας βασιλιά μονάχα μια καρδιά, δε νομίζω δεν είσαι εντάξει δεν υπάρχεις.

Συνεχίζουμε τα υπόλοιπα τέσσερα cd τα οποία πετύχατε στο δίσκο αυτόν και είναι το φτερά γυρεύω ένα τσιγγανάκι είπε ότι μου είχες πει το τελευταίο σ’ αγαπώ. Τον επόμενο δίσκο χιλιάδες 13 ονομάζεται 16 αυτοτελείς ιστορίες το οποίο περιέχει τα εξής τραγούδια μη με ρωτάτε κερασμένα αυτό θα πει αγάπη θα έχει και ΟΕ θεός αγάπη χρεωμένοι σε έχω δηλώνω μόνος σου αν σε χάσω δεν υπολόγισες τίποτα δε μου αρκεί είσαι η ή η θάλασσα εγώ και η μοναξιά δώσω ένα τέλος κάνει θόρυβο η αγάπη είδα στον ύπνο μου τα ποντίκια δεν έχω αντέξει πολλά.

Την επόμενη χρονιά το 2014 ο οδό της πει για να κυκλοφορεί το δίσκο το αθάνατο νερό κράτησε μίλησε κούκλα τα μαλλιά σου τέρμα το ράδιο ότι κι αν κάνεις πως έγινε αυτό εγώ το αεράκι του Αυγούστου το φεγγάρι κάνε μου άγγελε μια μικρή μαύρο φορούσα γιος της Ελένης πέτα ψιλά αυτού ελευθερία εγώ ποτέ δεν κρύφτηκα μα εγώ είμαι έλληνας. Την επόμενη χρονιά την χιλιάδες 16 λεωφορείο το δίσκο όταν επικοινωνούμε και τα οποία περιείχαν το κοινωνία στο – τα πάθη το νήσι η μάνα γη το θέλει ο η γραβάτα προξενιό. Ο επόμενος δίσκος είναι 2023 οποίος περιέχει τα τραγούδια το πιο μεγάλο σ’ αγαπώ καμιά εσύ καληνύχτα στην αγκαλιά σου με την πλάτη στον τοίχο από το φως του φεγγαριού. Την επόμενη χρονιά κανέλα εμφανής στην πύλη Αξιού και γνώση πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία.

Δείτε ποιος τραγουδάει τώρα στο Παρασκήνιο  live Θεσσαλονίκη για τη νέα σεζόν .

Δείτε ποιο είναι το μουσικό σχήμα που εμφανίζεται στη Παρασκήνιο Live .

Η τιμή φιάλης διαφέρει ανα μέρα στο Παρασκήνιο Live , Ενημερωθείτε για το παρόν σχήμα την τιμή .


Η τιμή στο μπαρ είναι από 10 – 15   ευρώ για την τιμή εισόδου για Παρασκήνιο Live .

Το τηλέφωνο κρατήσεων είναι 2310626571 για το Παρασκήνιο Live

Το μπουκάλι κοστίζει διαφορετικά ανάλογα με τη μέρα ,Παρασκήνιο Live  μπείτε να ενημερωθείτε για το παρόν σχήμα την τιμή μπουκαλιού.


Η οδός για το το μαγαζί Παρασκήνιο Live είναι Παπαναστασίου 60.

Η ώρα προσέλευσης για το Παρασκήνιο Live είναι 23:00.

Δείτε ποιος εμφανίζεται τώρα στο μαγαζί Παρασκήνιο Live  Θεσσαλονίκη και κάντε κράτηση άμεσα.

Το φοιτητικό μπουκάλι διαφέρει ανα μέρα για Παρασκήνιο Live Θεσσαλονίκη μπείτε να ενημερωθείτε.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

proza-live

Πρόζα Live Ρεμπετάδικο Μουσική Σκηνή Θεσσαλονίκη Skg 2023

Το πρώην ρεφρέν ονομάζεται πλεον Πρόζα live Θεσσαλονίκη  και είναι μουσική σκηνή – ρεμπετάδικο με ζωντανή μουσική και πολύ ποιοτικό φαγητό το... Περισσότερα...

barbarella Live rokkos skinas

Barbarella Live Θεσσαλονίκη Ρόκκος Σχοινάς 2023

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Ρόκκος Σχοινάς... Περισσότερα...

Κατερίνα Λιόλιου

Ιφιγένεια Live Stage Κατερίνα Λιόλιου 2023

Κατερίνα Λιόλιου ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφάνισή του στην Αθήνα. Το stage ξεκινάει από   στο... Περισσότερα...

Search
Search

Δεκέμβριος 2023

 • Δ
 • Τ
 • Τ
 • Π
 • Π
 • Σ
 • Κ
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 Guests

Σύγκριση listings

Σύγκριση

Σύγκριση experiences

Σύγκριση