ΑΙΓΙΝΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

AIGINADIAKOPES

Η όμορφη Αίγινα αποτελεί νησί του Σαρωνικού  και είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί σε ανάπτυξη και πληθυσμό του Αργοσαρωνικού.Περιβάλλεται από τα Μέθανα, την Τροιζήνα, τον Πόρο , το Αγκίστρι και τον Πειραιά από τον οποίο απέχει μόλις 35 λεπτά με το Δελφίνι.Θεωρείται άριστος προορισμός ιδίως για εκδρομές της τελευταία στιγμής καθώς είναι κοντά στην Αθήνα και οι εκδρομείς μπορούν να μεταφερθούν χωρίς ταλαιπωρία.Επίσης το budget είναι χαμηλό και οι εκδρομές μπορούν να γίνουν ακόμα και αυθημερόν.

Το γραφικό τοπίο απλώνεται σε όλη την Αίγινα, δε λείπουν όμως τα όμορφα καφέ, οι απολαυστικές ταβέρνες, τα πλωτά μανάβικα και η εντυπωσιακή προκυμαία.Το Κυβερνείο αποτελεί ένα από τα ομορφότερα μνημεία στην Αίγινα,όπως επίσης και οι διάφοροι αρχαιολογικοί  θρησκευτικοί χώροι και εκκλησίες.Ιδανική λύση είναι να νοικιάσετε αυτοκίνητο για να διασχίσετε όλο το νησί και να εξερευνήσετε κάθε γωνιά του.Επίσης η παραλιακή ενδείκνυται για βόλτες με τα πόδια ή με το ποδήλατο.

Η Αίγινα αποτελεί όμορφο προορισμό για διακοπές καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου, αν και τον χειμώνα ερημώνει σε ένα μεγάλο βαθμό,ιδανικό γι αυτούς που προτιμούν την χαλάρωση και την γαλήνη του νησιού.Προσφέρει την ομορφιά του γαλάζιου τοπίου σε συνδυασμό με τα όμορφα κτίσματα και την παροχή όλων των δυνατοτήτων για όλους.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση