Παιζώκαστρο παιδότοπος Ωραιόκαστρο

CF80CEB1CEB9CEB6CEBFCEBACEB1CF83CF84CF81CEBF

Στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, στην οδό Θεσσαλονίκης 71, θα συναντήσετε το Παιζώκαστρο, ένα θαυμάσιο και γεμάτο φαντασία παιδότοπο. Το Παιζώκαστρο λειτουργεί Δευτέρα ως και Κυριακή απο τις δέκα το πρωί ως τις έντεκα το βράδυ. Τα παιδιά σας μπορούν να διασκεδάσουν, να παίζουν και να ψυχαγωγηθούν σε ένα πλήθος δραστηριοτήτων και παιχνιδιών, όπως είναι το τραμπολίνο, το φουσκωτά, τα παιδιά αλλά και οι πάρα πολλές εκπλήξεις. Οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν για λίγο απο την ρουτίνα και να απολαύσουν τα υπέροχα ροφήματα σε ήχους απαλής μουσικής.

Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό του παιδοτόπου, εγγυάται την ασφάλεια και την σωματική ακεραιότητα των παιδιών σας. Ο χώρος του Παιζώκαστρου είναι άνετος με όμορφα χρώματα και φιλόξενος. Οι τιμές είναι πολύ προσιτές και οι προσφορές πολλές. Επίσης στον παιδότοπο Παιζώκαστρο έχετε τη δυνατότητα να διοργανώσετε το πάρτυ γενεθλίων του παιδιού σας, διάφορες εκδηλώσεις και θεματικά events. Στο Παιζώκαστρο, παιδιά και γονείς βρίσκουν ότι ακριβώς αναζητάνε, Επίσης διαθέτει πάρκινγ για την διευκόλυνση των πελατών και δέχεται κρατήσεις ώστε να μην υπάρχει κάποιο απρόοπτο.

Στο Παιζώκαστρο στο Οραιόκαστρο, τα παιδιά σας  θα περάσουν αξέχαστες στιγμές, με πολύ διασκέδαση, ψυχαγωγία, παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

stage live club

STAGE LIVE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΝΟ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Νικηφόρος και Νίνο ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση