Ζάκυνθος Εκδρομές

zakinthos-ekdromes

Στο Ιόνιο Πέλαγος βρίσκεται η Ζάκυνθος και αποτελεί ένα από τα νησιά των Επτανήσων. Αρχικά, το νησί είναι αρκετά μεγάλο και μάλιστα η χώρα είναι ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη. Η Ζάκυνθος λόγω του μεγάλου μεγέθους της αποτελεί ιδανικό εκδρομικό προορισμό για όσους αγαπούν την εξερεύνηση αλλά και την περιπέτεια. Τα μέρη τα οποία μπορείτε να ανακαλύψετε όσο θα βρίσκεστε στο νησί είναι τόσο πολλά που θα χρειαστείτε μέρες ολόκληρες. Οι πεζοπορίες και τα θαλάσσια σπορ είναι κάποιες από τις δραστηριότητες που προσφέρει το νησί. Η Ζάκυνθος επίσης, διαθέτει μαγευτικές παραλίες από τις οποίες οι περισσότερες είναι γνωστές και στο εξωτερικό. Επισκεφθείτε το Μαραθονήσι, τις μπλε σπηλιές και το Ναυάγιο και απολαύστε το μπάνιο σας στα κρύα μα συνάμα καταγάλανα νερά.

Εν συνεχεία, πρέπει να αναφερθούμε στους ντόπιους οι οποίοι είναι πολύ φιλικοί και φιλόξενοι. Όλοι τους φροντίζουν να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες του νησιού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επιπλέον, η Ζάκυνθος είναι γεμάτη καφετέριες και ταβέρνες, στις οποίες θα μπορέσετε να βρείτε φρέσκο ψάρι. Βέβαια, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε και τοπικές γεύσεις, οι οποίες σίγουρα θα ικανοποιήσουν τον ουρανίσκο σας. Στην Ζάκυνθο, οι καλοκαιρινές σας διακοπές θα σας μείνουν αξέχαστες και το επόμενο καλοκαίρι θα θέλετε και πάλι να επισκεφθείτε το νησί.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση