ΥΔΡΟΥΣΣΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΘΗΝΑ

YDROYSAESTIATORIO

Στην περιοχή του Χαλανδρίου στην πόλη της Αθήνας, θα βρείτε το εστιατόριο ΥΔΡΟΥΣΣΑ. Σε ένα διατηρητέο κτίριο, ηλικίας 90 ετών, λειτουργεί εδώ και 15 ολόκληρα χρόνια το εστιατόριο, κατέχοντας μεγάλη πείρα και εμπειρία στον χώρο της εστίασης και διαθέτοντας μεγάλο και πιστό κοινό. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου κ. Γρηγόρης Οικονόμου μαζί με τους συνεργάτες του, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα απο σύγχρονο εστιατόριο που καλύπτει και εξυπηρετεί πλήρως τον πελάτη. Το πλούσιο μενού του εστιατορίου που ανανεώνεται συνεχώς, με τα λαχταριστά ορεκτικά, τις δροσερές σαλάτες, τα νόστιμα κυρίως πιάτα και τα ακαταμάχητα επιδόρπια, προσφέρουν ένα μοναδικό γαστριμαργικό ταξίδι στα αρώματα και τις γεύσεις. Όλα τα υλικά είναι πρώτης ποιότητας.Το έμπειρο προσωπικό του εστιατορίου ΥΔΡΟΥΣΣΑ υποδέχεται τους πελάτες με θέρμη και τους επιφυλάσσει την πιο ευγενική και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Στο εστιατόριο ΥΔΡΟΥΣΣΑ στην περιοχή του Χαλανδρίου, θα βρείτε ποιοτικές και αυθεντικές γεύσεις απο την ελληνική κουζίνα, εκλεκτά ποτά που συνοδεύουν επάξια το φαγητό σας, ευχάριστη ατμόσφαιρα και ζεστό περιβάλλον, που θα κάνουν εσάς και την παρέα σας να το επισκεφτείτε ξανά και ξανά. Καλή σας όρεξη.

ΥΔΡΟΥΣΣΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΡΑΤΗΣΗ

Διεύθυνση: Αγίας Παρασκευής 56, Χαλάνδρι 152-32
Ώρες Λειτουργίας:Δευτέρα ως και Κυριακή απο τη 13:00 ως τη 01:00
Ιδιωτικό Parking: Όχι

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση