Βουκουρέστι Εκδρομές

voukouresti-ekdromes

Βουκουρέστι Εκδρομές

Οι εκδρομές στις γειτονικές χώρες έχουν την τιμητική τους τα τελευταία χρόνια. Ολοένα και περισσότερος κόσμος έχει την ανάγκη να ξεφύγει από την ρουτίνα της καθημερινότητας και επιλέγει μια εκδρομή στο εξωτερικό. Το Βουκουρέστι είναι ένας προορισμός που απευθύνεται σε όσους θέλουν να γνωρίσουν καινούργια μέρη χωρίς όμως να χρειαστεί να ξοδέψουν πολλά χρήματα. Εμείς αναλαμβάνουμε να σας ξεναγήσουμε στο Βουκουρέστι σε τιμές πολύ φιλικές. Αρχικά, η πρόσβαση μας στο Βουκουρέστι θα γίνει με λεωφορείο και η διαμονή μας θα είναι σε πολυτελές ξενοδοχείο. Επιπλέον, όσο θα είμαστε σε αυτήν την υπέροχη χώρα θα επισκεφθούμε μνημεία, μουσεία αλλά και όλα τα αξιοθέατα όπως το Πατριαρχείο, την Βουλή, την αψίδα του Θριάμβου άλλα και πολλά ακόμη κτίρια τα οποία είναι άξια προσοχής.
Επιπροσθέτως, η εκδρομή μας στο Βουκουρέστι θα συνδυαστεί και με την επίσκεψη μας στο κάστρο του Κόμη Δράκουλα το οποίο βρίσκεται στα Καρπάθια Όρη. Οι εικόνες αυτές θα μας κρατούν συντροφιά μια ζωή και οι εμπειρίες που θα ζήσουμε θα είναι μοναδικές.  Ακόμη, τα βράδια θα γνωρίσουμε την νυχτερινή ζωή της πόλης, η οποία είναι έντονη. Θα πάμε σε πολλά Club και θα διασκεδάσουμε μέχρι τα ξημερώματα.  Όσο για τις τιμές δεν χρειάζεται να ανησυχείτε διότι εμείς φροντίζουμε να είναι προσιτές και απολύτως λογικές.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση