Βουδαπέστη Εκδρομές

voudapesti-ekdromes

Η Βουδαπέστη βρίσκεται στην Κεντρική Ευρώπη και αποτελεί την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας. Τα αξιοθέατα αυτής της πόλης είναι πολλά και οι επισκέπτες μαγεύονται από την αρχιτεκτονική των κτιρίων αλλά και από τα πολλά καταπράσινα πάρκα τα οποία δεσπόζουν κατά μήκος της πόλης. Όσο θα βρισκόμαστε στην Βουδαπέστη θα επισκεφθούμε την Πλατεία Ηρώων, την όπερα, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, την Εθνική Πινακοθήκη και άλλα πολλά. Εν συνεχεία, κατά την διάρκεια της εκδρομής μας στην Βουδαπέστη θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την κρουαζιέρα με προορισμό την Βούδα και τον Πύργο των Ψαράδων. Η ξενάγηση αυτή διαρκεί περίπου 4 ώρες και τα τοπία που θα δούμε είναι μαγευτικά.

Στην Βουδαπέστη ακόμη, θα γνωρίσουμε την νυχτερινή ζωή, η οποία είναι πολύ έντονη. Θα επισκεφθούμε τα πιο γνωστά club της πόλης, όπου θα χορέψουμε και θα διασκεδάσουμε μέχρι τα ξημερώματα. Θα αποτελούσε παράλειψη επίσης αν δεν αναφερόμασταν στην κεντρική αγορά της Βουδαπέστης, η οποία είναι ιδιαίτερα γνωστή. Η λεωφόρος Ρακότσι και ο Πεζόδρομος Βάτσι φημίζονται για τα μαγαζία που διαθέτουν. Τέλος, κατά την διάρκεια της επιστροφής μας στην Ελλάδα θα σταματήσουμε στο Βελιγράδι ώστε να πάρουμε μία ιδέα και από αυτήν την τόσο όμορφη πόλη.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση