Βολιώτικο Τσιπουράδικο Εύοσμος Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

voliotiko-tsipouradiko-estiatorio-thessaloniki

Το Βωλιότικο τσιπουράδικο είναι ένα γνήσιο παραδοσιακό τσιπουράδικο και βρίσκεται στον Εύοσμο. Ο Εύοσμος είναι από τις πλέον δημοφιλής περιοχές της Θεσσαλονίκης και οι κάτοικοι της συνοικίας είναι πολλοί.
Οι κάτοικοι αυτοί αλλά και οι κάτοικοι των υπολοίπων περιοχών της πόλης επιλέγουν το συγκεκριμένο εστιατόριο για την εστίαση τους.

Το Βωλιότικο τσιπουράδικο προσφέρει ποιοτικούς μεζέδες σε κάθε παραγγελία τσίπουρου που θα κάνετε. Οι μεζέδες αυτοί είναι δύο στον αριθμό και είναι πολύ νόστιμοι. Ιδιαίτερα ελκυστική είναι και η τιμή καθώς το τσίπουρο με μεζέ ανέρχεται στα 3,5 ευρώ.
Έτσι, εσείς και οι φίλοι σας μπορείτε να καταναλώσετε αύφονο τσίπουρο και να μην χρειαστεί να ξοδέψετε μεγάλο χρηματικό ποσό.
Το εστιατόριο διαθέτει και μερικές σπεσιαλιτέ που αν τις δοκιμάσετε είναι σίγουρο πως θα σας ικανοποιήσουν γευστικά. Τα θαλασσινά και τα κρεατικά θα συνοδεύσουν με τον καλύτερο τρόπο το ποτό σας και θα σας αφήσουν μια υπέροχη γεύση στον ουρανίσκο.

Είναι επίσης σημαντικό να αναφερθούμε και στην διακόσμηση του εσωτερικού χώρου του Βωλιότικου τσιπουράδικου. Το πράσινο και το πορτοκαλί, δηλαδή δύο από τα πιο γήινα χρώματα, κυριαρχούν στον χώρο και δημιουργούν πολύ ζεστή ατμόσφαιρα.

Τα ξύλινα τραπέζια δηλώνουν πως το εστιατόριο είναι παραδοσιακό και συνάμα δημιουργούν μια πολύ φιλικό περιβάλλον. Θα μπορούσαμε να πούμε πως το εστιατόριο αυτό απευθύνεται και σε οικογένειες πέρα από παρέες και ζευγαράκια.

  • Διεύθυνση:
    Αριστοτέλους 30, Εύοσμος
  •  Ώρες Λειτουργίας:
    Καθημερινά 12:00 – 24:00
  • Ιδιωτικό Parking:
    Όχι
Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση