Βιέννη Εκδρομές

vienni-ekdromes

Η Βιέννη είναι μία πόλη με μεγάλη πολιτιστική κληρονομιά. Οι επισκέπτες μαγεύονται από την αρχιτεκτονική των κτιρίων αλλά και από την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα της πόλης. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να αναφέρουμε πως η Βιέννη θεωρείται η παγκόσμια πρωτεύουσα της μουσικής. Έτσι, κατά την διάρκεια της παραμονής μας εκεί θα επισκεφθούμε μία αίθουσα όπου θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα κονσέρτο κλασικής μουσικής. Εν συνεχεία, η ξενάγηση μας στην Βιέννη θα είναι πλήρης και θα επισκεφθούμε τα ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας, την Μαύρη Πλατεία, το Κοινοβούλιο, την όπερα, την εκκλησία του Τάμματος και πολλά ακόμη αξιοθέατα.

Η εκδρομή μας στην Βιέννη θα περιλαμβάνει και νυχτερινή διασκέδαση. Η πόλη αυτή διαθέτει πολλά Club και εμείς θα επισκεφθούμε τα πιο διάσημα όπου θα διασκεδάσουμε μέχρι τελικής πτώσεως. Επιπροσθέτως, είναι σημαντικό να τονίσουμε πως θα έχουμε και ελεύθερο χρόνο ώστε να ανακαλύψουμε και μόνοι μας την Βιέννη αλλά και για να ψωνίσουμε διάφορα αναμνηστικά δώρα για τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Τέλος, το ταξίδι μας στην Βιέννη θα γίνει με λεωφορείο ώστε να θαυμάσουμε τα διάφορα τοπία και η διαμονή μας θα πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο τριών αστέρων. Όλα αυτά σας τα προσφέρουμε σε πολύ προνομιακές τιμές, που σίγουρα θα σας δελεάσουν.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση