ΒΕΛΛΗ ΑΘΗΝΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ

BELLIAITHOYSADEKSIWSEWN

Το κτήμα δεξιώσεων γάμου ΒΕΛΛΗ αποτελεί ιδανικό μέρος για την τέλεση της γαμήλια δεξίωσης αλλά και κάθε είδους εκδηλώσεων, καθ΄όλα τη διάρκεια του χρόνου. Βρίσκεται στοην περιοχή Κορωπί της Αττικής και έχει εύκολη πρόσβαση για εσάς και τους καλεσμένους σας.Για την δεξίωση του γάμου στον υπαίθριο χώρο με χωρητικότητα ως και 400 άτομα, θα πρέπει να κάνετε κράτηση λίγους μήνες πριν.Το luxury room, δηλαδή η κλειστή αίθουσα είναι στη διάθεσή σας είτε για καλοκαίρι είτε για χειμώνα, ενώ για τα pool party, κλείνετε το μέρος μερικές μέρες πριν.

Το κτήμα ΒΕΛΛΗ αποτελεί μια παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση με πολυετή πείρα στον χώρο των δεξιώσεων. Διαθέτει μεγάλο σεβασμό και αγάπη στο αντικείμενο και στόχο έχει να σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους.Στο κτήμα συνδυάζονται αρμονικά το φυσικό τοπία με την πολυτέλεια.Το καταπράσινο περιβάλλον με τα δέντρα και βρίσκονται σε ισορροπία με την λαμπερή διακόσμηση, δημιουργώντας ένα κλίμα και κομψότητας.

Το μενού διαμορφώνεται σύμφωνα με τις δικές σας επιλογές και τα πάτα είναι γευστικά με μεγάλη ποικιλία.Επίσης στο κτήμα ΒΕΛΛΗ ακολουθούνται πιστά οι κανόνες υγιεινής και ποιότητας.Το έμπειρο προσωπικό και το άριστο σέρβις θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα.Το  κτήμα θεωρείται άριστη επιλογή για την πραγματοποίηση της γαμήλιας δεξίωσης καθώς θα  ικανοποιήσει όλα σας τα όνειρα και οι καλεσμένοι θα απολαύσουν τον συνδυασμό του υπέροχου περιβάλλοντος με τις μοναδικές γεύσεις.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση