Βελιγράδι Εκδρομές

veligradi-ekdromes

Οι εκδρομές στο εξωτερικό το τελευταίο διάστημα προσελκύουν ολοένα και περισσότερο κόσμο. Το Βελιγράδι είναι ένας πολύ καλός προορισμός και απευθύνεται σε όλους καθώς οι τιμές εκεί είναι πολύ καλές. Κατ’ αρχήν, η εκδρομή μας στο Βελιγράδι θα περιλαμβάνει ξεναγήσεις, χαλάρωση αλλά και ξενύχτια. Την πρώτη μέρα θα κάνουμε βόλτα με το καραβάκι στον Δούναβη ώστε να γνωρίσουμε το Βελιγράδι. Στην συνέχεια, θα κατευθυνθούμε σε μια από τις παραδοσιακές ταβέρνες της Σερβίας για να γευματίσουμε. Το βράδυ θα γνωρίσουμε την νυχτερινή διασκέδαση της πόλης, σε ένα πολύ γνωστό Club.

Την επόμενη μέρα θα επισκεφθούμε αξιοθέατα αλλά και μνημεία της πόλης. Αρχικά, θα πάμε στην ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Σάββα. Έπειτα θα γνωρίσουμε από κοντά το φρούριο του Βελιγραδίου και στη συνέχεια θα πάμε στην Πλατεία Δημοκρατίας όπου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε έναν καφέ αλλά και να ψωνίσουμε αναμνηστικά δώρα. Μόλις νυχτώσει θα επισκεφθούμε το Grand Casino όπου θα βιώσουμε μια εμπειρία ανεπανάληπτη. Η εκδρομή μας στο Βελιγράδι θα ολοκληρωθεί με πολύ χορό και τραγούδι στα after μαγαζιά της πόλης. Τέλος, πρέπει να σημειώσουμε πως εμείς οργανώνουμε την εκδρομή σας στο Βελιγράδι και φροντίζουμε να μην σας επιβαρύνουμε οικονομικά. Αναζητήστε τις τιμές μας και είναι σίγουρο πως θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση