Βαλαωρίτου Θεσσαλονίκη

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Βαλαωρίτου

 Η οδός Βαλαωρίτου είναι μία από συνοικίες της Θεσσαλονίκης, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει αναπτυχθεί πολύ. Αρχικά, είναι σημαντικό να τονίσουμε πως πριν από χρόνια η Βαλαωρίτου αποτελούσε μία περιοχή όπου υπήρχαν μικρές βιοτεχνίες και επιχειρήσεις τις οποίες κληροδοτούσαν τα παιδιά από τους γονείς τους. Σήμερα, στην συνοικία αυτή υπάρχουν καφετέριες και νυχτερινά κέντρα, τα οποία κάθε βράδυ σφύζουν από κόσμο. Εν συνεχεία, θα αποτελούσε παράλειψη αν δεν αναφερόμασταν στην γραφικότητα που χαρακτηρίζει αυτήν την περιοχή. Τα σοκάκια είναι παραδοσιακά και η συνοικία έχει μεγάλη ιστορική σημασία. Επιπλέον, τα νεοκλασικά κτίρια αλλά και τα διατηρητέα προσδίδουν ακόμη περισσότερο κύρος στην Βαλαωρίτου.
 Επιπροσθέτως, εκείνο που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι το γεγονός ότι πλέον η Βαλαωρίτου είναι ο απόλυτος προορισμός για αυθεντική διασκέδαση. Τα μαγαζιά που υπάρχουν καλύπτουν όλα τα γούστα και οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάλογα με την διάθεση τους. Στην Βαλαωρίτου θα συναντήσετε μαγαζιά όπου οι μουσικές επιλογές είναι ποπ, ροκ, alternative, τζαζ και άλλα. Επίσης, το γεγονός ότι η Βαλαωρίτου βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης καθιστά αυτήν την περιοχή ακόμη πιο περιζήτητη. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης σας στην Βαλαωρίτου θα συναντήσετε μαγαζιά με πολύ όμορφη αλλά παράλληλα και ιδιαίτερη διακόσμηση. Γνωρίστε από κοντά την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης που προσφέρει η Βαλαωρίτου.

Βαλαωρίτου Τηλέφωνο

Κρατήσεις για τα μαγαζιά στην Βαλαωρίτου

Βαλαωρίτου Φωτογραφίες

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση