ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΘΗΝΑ

TOTRITOSTEFANITHEATRO

  Η πετυχημένη παράσταση ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ανεβαίνει στο θέατρο Δημοτικό θέατρο ΠΕΙΡΑΙΑ για πέντε μόλις παραστάσεις.Το έργο αποτελεί αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του Κώστα Ταχσή.Η υπόθεση διαδραματίζεται κατά το 1950 και παρουσιάζεται ο χαρακτήρας ενός Έλληνα μικροαστού μέσα απο τις μνήμες της Νίνας    (Στέλα Φυρογένη) και της Εκάβης (Αννίτα Σαντοριναίου). Στο έργο εμπλέκονται ψέματα,ματαιώσεις, θάνατοι, έρωτες και απογοητεύσεις και όλα αυτά μαζί δείχνουν την ανάγκη των Ελλήνων εκείνης της εποχής να απελευθερωθούν απο τα δεσμά της οικογένειας και της κοινωνίας που επικρατούσαν.

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ αποτελεί σταθμό στη νεοελληνική πεζογραφία και παρουσιάζει μέσα απο αυτή την ιστορία του παρελθόντος,την κρίση αξιών και της κοινωνίας που κυριαρχεί στο σήμερα.

Παίζουν οι:Ανδρέας Τσέλεπος,Στέλα Φυρογένη,Ιωάννα Σιαφκάλη,Αντωνία Χαραλάμπους,
Ηρόδοτος Μιλτιάδους,Θέα Χριστοδουλίδου,Σώτος Σταυράκης,Δημήτρης Αντωνίου,
Ζωή Κυπριανού ,Ντίνος Λύρας,Πολυξένη Σάββα ,Αννίτα Σαντοριναίου,
Λουκάς Ζήκος,Έλενα Δημητρίου ,Κύνθια Παυλίδου ,Χριστίνα Χριστόφια ,
Ερμίνα Κυριαζή ,Παναγιώτης Λάρκου ,Κρίστη Παπαδοπούλου,Νιόβη Χαραλάμπους,Γιώργος Κυριάκου. Σκηνοθεσία: Τάκης Τζαμαργιάς,Δραματοποίηση: Σάββας Κυριακίδης,Κοστούμια: Λάκης Γενεθλής,Σκηνικά: Εδουάρδος Γεωργίου,Μουσική: Ευανθία Ρεμπούτσικα,Στίχοι τραγουδιού: Θοδωρής Γκόνης, Βοηθός Σκηνοθέτη: Μάκης Μεζόπουλος,Βοηθός Ενδυματολόγου: Νάταλυ Κυρμίζη,Βοηθός Σκηνογράφου: Θέλμα ΚασουλίδουΚομμώσεις/Περούκες: Βίκυ Ευσταθίου.
Οι τιμές ξεκινούν απο 10 ευρώ.Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται 1 ως 5 Απριλίου στο Δημοτικό θέατρο ΠΕΙΡΑΙΑ.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση