ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΘΗΝΑ

TOKATSIKIESTIATORIO

Στην περιοχή του Γαλατσίου στην πόλη της Αθήνας, θα βρείτε εγκατεστημένο ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ, ένα κουτούκι με μεγάλη ιστορία. Το κουτούκι αυτό προσφέρει κάθε μέρα στους πελάτες του, ποιοτικά πιάτα, γεμάτα γεύση απο την γνήσια και παραδοσιακή ελληνική κουζίνα. Ο Μάκης Φλωράτος, ιδιοκτήτης του κουτουκιού, δημιούργησε αυτόν τον ξεχωριστό χώρο που παρασύρει σε ένα ταξίδι αισθήσεων, αφού θα νιώσετε οτι βρίσκεστε σε κάποιο χωριό πάνω στο βουνό. Η ζωντανή μουσική απο τους καλλιτέχνες, δημιουργεί κέφι και ανεβάζει την διάθεση.

Τα νόστιμα πιάτα, ικανοποιούν τις προτιμήσεις των πελατών. Μερικές απο τις σπεσιαλιτέ του εστιατορίου αποτελούν το  κατσικάκι στην γάστρα, οι πατάτες και οι χυλοπίτες βουτύρου αλλά και η φημισμένη γουρουνοπούλα απο την Μεσσηνία. Τα  απολαυστικά γλυκά θα κλέψουν την παράσταση, εξαιρετικό είναι το γιαούρτι με γλυκό του κουταλιού απο σταφύλι.Στην ταβέρνα ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ μπορείτε να απολαύσετε το χορταστικό μενού με μόλις 17 ευρώ ανά άτομο.

Στο κουτούκι ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ στην περιοχή του Γαλατσίου, θα βρείτε ποιοτικές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, μαζί με καλή φιλοξενιά,ευδιαθεσία και ζεστή ατμόσφαιρα. Καλή σας όρεξη.

ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΓΑΛΑΤΣΙ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΡΑΤΗΣΗ

Διεύθυνση: Αθηναίων 12, Γαλάτσι 111-47
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 18:00 – 02:00 Κυριακή 12:00 – 02:00
Ιδιωτικό Parking: Όχι

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση