Τήνος Εκδρομές

tinos-eikones

Στις Κυκλάδες υπάρχουν πολλά νησιά, τα οποία είναι αξιοθαύμαστα. Ένα από αυτά τα νησιά είναι και η Τήνος. Αρχικά, είναι σημαντικό να αναφερθούμε στην ιστορία της Τήνου, η οποία είναι μεγάλη και πολύ σημαντική. Οι επισκέπτες του νησιού μπορούν να την γνωρίσουν μέσα από τα μουσεία αλλά και τους αρχαιολογικούς χώρους. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να τονίσουμε πως η Τήνος διαθέτει πανέμορφες παραλίες, οι περισσότερες από τις οποίες είναι αμμουδερές. Από τις πιο φημισμένες αλλά και με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα είναι η Αγαπιανή, η Άγια Θάλασσα και η Αγία Κυριακή. Βέβαια υπάρχουν πολλές ακόμη, τις οποίες κατά την διάρκεια της παραμονής σας στην Τήνο μπορείτε να ανακαλύψετε.

Εν συνεχεία, είναι απαραίτητο να τονίσουμε πως η Τήνος διαθέτει και νυχτερινή ζωή. Πολλά μπαράκια αλλά και καφετέριες κατά μήκος του νησιού θα σας προσφέρουν υπέροχες στιγμές. Ακόμη, στο νησί θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε και τα παραδοσιακά εδέσματα του νησιού, τα οποία θα σας εντυπωσιάσουν. Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε πως στο νησί θα απολαύσετε τους περιπάτους αλλά και τις βόλτες σας στα πλακόστρωτα σοκάκια. Και βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε την Παναγία της Τήνου, την οποία κάθε χρόνο επισκέπτεται πλήθος κόσμου. Επιλέξτε την Τήνο για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και δεν θα το μετανιώσετε.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση