ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΘΗΝΑ

THAGINEITHSKATSAROLASESTIATORIO

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ, με αυτό το πολύ πετυχημένο όνομα αλλά και το ποιοτικό φαγητό που προσφέρει, θα βρείτε αυτό το εστιατόριο στην Πειραϊκή-Καλλίπολη του Πειραιά. Σε μια περίοδο όπου κυριαρχεί η προχειρότητα και η κοινοτυπία, το εστιατόριο ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ έρχεται να ταράξει τα νερά, προσφέροντας όλα όσα χρειάζονται για ένα πετυχημένο γεύμα. Η πληθώρα του καταλόγου απο κυρίως πιάτα και ορεκτικά, με συνταγές απο την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, με τις μοναδικές γεύσεις και τα ακαταμάχητα αρώματα, παρασύρουν σε ένα γαστριμαργικό ταξίδι.

Η αισθητική του χώρου, προσφέρει άνεση σα να βρίσκεστε σε κάποιο οικείο περιβάλλον. Το προσωπικό είναι φιλόξενο και σας υποδέχεται με τον πιο φιλικό τρόπο, προσφέροντας σας άριστη εξυπηρέτηση. Η σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής είναι πραγματικά εξαίσια και πιο φιλική δεν γίνεται. Η μουσική, συνοδεύει διακριτικά το γεύμα ή το δείπνο σας, δίνοντας μια ευχάριστη νότα.

Στο εστιατόριο ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ στην περιοχή του Πειραιά, θα βρείτε ένα κεφάτο περιβάλλον, με ζεστή ατμόσφαιρα, άψογη εξυπηρέτηση, καλή φιλοξενία και φυσικά πιάτα φτιαγμένα με ποιοτικά και αγνά υλικά, τέχνη και αγάπη.Καλή σας όρεξη.

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ

Διεύθυνση: Αγίας Παρασκευής 79, Καλλίπολη, Πειραιάς 185-39
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Κυριακή 13:00 – 01:00
Ιδιωτικό Parking: Όχι

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση