ΤΑΞΙΜΙ Ρεμπετάδικο Αθήνα

taximi-rempetadiko-athina

Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο κέντρο της πόλης βρίσκεται το ρεμπετάδικο Ταξίμι. Πρόκειται για ένα νυχτερινό μαγαζί στο οποίο οι επισκέπτες έρχονται σε επαφή με την ρεμπέτικη μουσική.

Οι μουσικού καλλιτέχνες που βρίσκονται στο πάλκο είναι όλοι αξιόλογοι και με μεγάλη πείρα. Τα τραγούδια που έχουν την ευκαιρία οι επισκέπτες να ακούσουν είναι ελαφρολαϊκά, λαϊκά, έντεχνα και φυσικά παραδοσιακά.

Ο χορός δεν αργεί να ξεκινήσει και οι θαμώνες ανεβαίνουν στην πίστα όπου και επιδεικνύουν τις χορευτικές τους ικανότητες.

Το ρεμπετάδικο Ταξίμι διαθέτει και πλουσιοπάροχο μενού. Έτσι, οι επισκέπτες μπορούν να γευματίσουν και να ακούν παράλληλα αγαπημένα ελληνικά τραγούδια.

Η κάβα του μαγαζιού είναι εξίσου μεγάλη με το μενού. Τόσο το χύμα κρασί όσο και τα εμφιαλωμένα ποτά θα ικανοποιήσουν την κάθε σας απαίτηση.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αναφερθούμε και στην διακόσμηση του ρεμπετάδικου, η οποία είναι πολύ όμορφη. Τα ζεστά χρώματα και το υλικό του ξύλου συντελούν στην δημιουργία ενός ιδιαίτερα φιλόξενου χώρου.

Μπορείτε και εσείς να διασκεδάσετε με την ψυχή σας και να χορέψετε μέχρι και τα ξημερώματα με μία σας μόνο επίσκεψη στο Ταξίμι.

Είναι βέβαιο πως το ρεμπετάδικο αυτό θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σας μαγαζιά και πως θα το επισκέπτεστε ξανά και ξανά.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση