Τα Τζικάκια Πεύκα Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

ta-tzikakia-estiatorio-thessaloniki

Τα Τζικάκια είναι ένα από τα πιο φημισμένα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης. Το μαγαζί βρίσκεται στα Πεύκα, μια πολύ κοσμική συνοικία της πόλης. Οι επισκέπτες είναι και από τα Πεύκα αλλά και από τις υπόλοιπες περιοχές της συμπρωτεύουσας.

Πρόκειται για ένα ελληνικό εστιατόριο, του οποίου η κουζίνα δεν θα μπορούσε παρά να είναι παραδοσιακή. Τα κρεατικά είναι αυτά που έχουν τον πρώτο λόγο και είναι αυτά άλλωστε που έδωσαν την καλή φήμη στα Τζικάκια.

Όλα τα φαγητά μαγειρεύονται την ώρα της παραγγελίας έτσι ώστε να είναι ζεστά και να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των επισκεπτών. Η μαρινάδα των κρεάτων είναι φτιαγμένη με αγνά υλικά και είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους όλα τα κυρίως πιάτα είναι τόσο νόστιμα.

Τα Τζικάκια διαθέτουν και σαλάτες που δεν περνούν απαρατήρητες. Η φρεσκάδα τους κερδίζει τις καλύτερες εντυπώσεις. Βέβαια και τα ορεκτικά είναι πολύ νόστιμα και αξίζει να τα δοκιμάσετε.
Οι τιμές του εστιατορίου είναι πολύ καλές και ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Έτσι οι θαμώνες του μαγαζιού δεν έχουν να ανησυχούν για τίποτα καθώς μπορούν να φάνε καλά χωρίς να ξοδέψουν μια περιουσία.

Τα Τζικάκια έχουν τον άρτιο εξοπλισμό ώστε να καλύψουν διαφόρων ειδών κοινωνικές εκδηλώσεις. Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για ένα εστιατόριο που τα συνδυάζει όλα με απέριττη αρμονία.

 • Διεύθυνση:
  Λεωφόρος Παπανικολάου 65, Πεύκα, Θεσσαλονίκη
 • Ώρες Λειτουργίας:
  Δευτέρα – Σάββατο 17:00 – 00:00
  Κυριακή 12:00 – 18:00
 • Ιδιωτικό Parking:
  Όχι
Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση