ΣΤΑΦΥΛΙ ΛΑΔΑΔΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

stafili
3/5 - (11 Ψήφοι)

Το ουζόμπαρο ¨ Σταφύλι Λαδάδικα Θεσσαλονίκη ¨ έρχεται δυνατά για να ταράξει τα νερά της διασκέδασης και φέτος το χειμώνα. Ένας ζεστός και πλήρως ανακαινισμένος χώρος, κάνει τους θαμώνες του να νιώθουν άνετα σαν στο σπίτι τους και η μοναδική του κουζίνα απογειώνει τις βραδιές όσον το επισκέπτονται.

Το ουζόμπαρο ¨Σταφύλι¨ είναι μια ιδιαίτερη και διαφορετική πρόταση, που ήρθε και άλλαξε την έννοια της διασκέδασης και της γαστρονομίας. Με μοναδικής ποιότητας πιάτα τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό πελάτη  και χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες οι οποίες είναι εξαιρετικής ποιότητας, βοηθά να εκτοξευθεί το μαγαζί την κορυφή της λίστας με τους πιο top προορισμούς στη Θεσσαλονίκη.

 

Το ουζόμπαρο που κατά βάση συνεργάζεται με ελληνικές εταιρίες, στεγάζεται στην καρδιά της πόλης, στην οδό Ορβήλου 5 στα Λαδάδικα. Σκοπός του είναι να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία μιας πολύ προσεγμένης κουζίνας σε συνδυασμό με την απόλυτη διασκέδαση. Αφουγκραζόμενο την κατάσταση της εποχής στην οποία ζούμε, μας συστήνεται μέσα από ένα μενού υψηλών προδιαγραφών με φαγητό και ποτά  σε προσιτές για το κοινό τιμές. Ένας μοναδικός και ανεπανάληπτος συνδυασμός όπου μπορεί κανείς να απολαύσει το φαγητό του ακούγοντας παράλληλα πολλές μεγάλες ελληνικές επιτυχίες, θέλει να προστεθεί στον ήδη πολύ πλούσιο χάρτη της διασκέδασης.

Σταφύλι Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

  Κάποιος μπορεί να απολαύσει πολλά events που διοργανώνουν οι ιθύνοντές του και να διασκεδάσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις επιλογές των dj’s από μεγάλες ελληνικές επιτυχίες, ξετυλίγοντας έτσι το κουβάρι της ελληνικής μουσικής σε όλα τα μήκη και πλάτη της. Το ουζόμπαρο ¨Σταφύλι¨ που αποτελεί ένα από τα new entry που θα προσφέρει ατελείωτο κέφι, εισβάλει δυναμικά στο στίβο της διασκέδασης και υπόσχεται βραδιές γεμάτες χορό και μουσική και πως θα μας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά και το χειμώνα 2022-2022. Κάθε μέρα όλα τα συναισθήματα, όλες οι μελωδίες, όλο το κέφι ακούν σε ένα και μόνο όνομα ¨Σταφύλι¨. Μια μοναδική εμπειρία που δε θα πρέπει να χάσει κανείς μας!

stafili
stafili
Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)
Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση