Σπέτσες Εκδρομές

spetses-eikones

Οι Σπέτσες βρίσκονται στον Αργοσαρωνικό και είναι ένα κοσμοπολίτικο νησί. Κάθε καλοκαίρι ο κόσμος που επισκέπτεται το νησί είναι πολύς. Αρχικά, πρέπει να αναφέρουμε πως στο νησί η μετακίνηση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με αυτοκίνητο παρά μόνο με άμαξες, με γαϊδουράκια αλλά και με ποδήλατο. Όπως γίνεται αντιληπτό, το γεγονός αυτό καθιστά το νησί έναν πραγματικό παράδεισο. Επιπλέον, πρέπει να τονίσουμε πως τα πλακόστρωτα σοκάκια είναι πολύ γραφικά και όλα τα κτίρια του νησιού εχουν εξαιρετική αρχιτεκτονική. Κατά την διάρκεια της παραμονής σας στις Σπέτσες σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τους αρχαιολογικούς χώρους, τα μουσεία αλλά και τα μνημεία. Από τα πιο γνωστά μουσεία των Σπετσών είναι αυτό της Μπουμπουλίνας.

Εν συνεχεία, πρέπει να αναφέρουμε πως οι Σπέτσες έχουν πολύ όμορφες παραλίες όπως η Αγία Παρασκευή, οι Άγιοι Ανάργυροι και το Λιγονέρι. Βέβαια υπάρχουν και απόκρυφες παραλίες στις οποίες μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας αλλά και παραλίες που είναι πλήρως οργανωμένες. Επιπροσθέτως, το νησί των Σπετσών σας προσφέρει πολλές δραστηριότητες όπως πεζοπορία, καταδύσεις, ψαροντούφεκο, βόλτες με ποδήλατο ή σκούτερ στα πευκοδάση και άλλα πολλά. Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε τα εκδρομικά μας πακέτα, τα οποία είναι πολύ οικονομικά και απευθύνονται σε όλους.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση