Σκόπελος Εκδρομές

skopelos-eikones

Στις Σποράδες, οι οποίες βρίσκονται στο Βόρειο Αιγαίο ανήκει το νησί Σκόπελος. Αρχικά, η Σκόπελος είναι ένα κοσμοπολίτικο νησί, το οποίο καθ’ όλη την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών κατακλύζεται από τον κόσμο που το επισκέπτεται. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να αναφερθούμε στην εξαιρετική αρχιτεκτονική που χαρακτηρίζει τα σπίτια της Σκοπέλου. Όλα τα κτίρια είναι χτισμένα με πέτρα και τα μπαλκόνια τους είναι ξύλινα. Ακόμη, οι σκεπές από τα σπίτια είναι φτιαγμένες από πλάκα Πηλίου. Εν συνεχεία, πρέπει να τονίσουμε πως η Σκόπελος είναι ένα νησί γεμάτο πεύκα αλλά και υπέροχες παραλίες. Οι επισκέπτες του νησιού έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν είτε τις πιο πολυσύχναστες παραλίες είτε τις πιο ερημικές. Οι πιο γνωστές παραλίες είναι αυτή της Μηλιάς, της Συκιάς, του Αγνώντα αλλά και του Στάφυλου.

Επιπροσθέτως, η Σκόπελος είναι ένας εκδρομικός προορισμός ιδιαίτερα οικονομικός. Οι ντόπιοι θέλοντας να προσελκύσουν ακόμη περισσότερο κόσμο έριξαν τις τιμές χωρίς όμως να χαθεί η ποιότητα. Όσο θα βρίσκεστε στο νησί σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα τοπικά προϊόντα αλλά και την πολύ γνωστή τυρόπιτα Σκοπέλου. Επίσης, αυτό το νησί των Σποράδων προσφέρει στους επισκέπτες και ποικίλες δραστηριότητες έτσι ώστε όλες οι μέρες των διακοπών τους να είναι γεμάτες. Τέλος, η Σκόπελος δεν θα μπορούσε να μην διαθέτει και νυχτερινή ζωή, η οποία καλύπτει όλα τα γούστα.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση