Σκιάθος Εκδρομές

skiathos-ekdromes2

Στις Σποράδες βρίσκεται η Σκιάθος και αποτελεί ένα από τα πιο φημισμένα νησιά της Ελλάδας. Αρχικά, η πρόσβαση στο νησί μπορεί να πραγματοποιηθεί πολύ εύκολα από το λιμάνι του Βόλου.      Τα δρομολόγια είναι πολύ συχνά ώστε να μπορούν όλοι να εξυπηρετηθούν άμεσα.

Επιπλέον, πρέπει να αναφερθούμε στα σημεία πολιτιστικής κληρονομιάς του νησιού.
Όσο θα βρίσκεστε στην Σκιάθο επισκεφθείτε το σπίτι του Παπαδιαμάντη, το οποίο θα σας αποκαλύψει όλη την ιστορία του. Ακόμη, το Κάστρο της Σκιάθου δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν την θέα, η οποία είναι άκρως σαγηνευτική.
Επιπροσθέτως, αξίζει να σημειώσουμε πως η Σκιάθος διαθέτει υπέροχες παραλίες. Πολύ γνωστές παραλίες του νησιού είναι οι Κουκουναριές, τα Λαλάρια, η Μεγάλη Άμμος αλλά και η Μπανάνα, η οποία αποτελεί την πιο κοσμοπολίτικη του νησιού.

Η Σκιάθος είναι επίσης ένα νησί με έντονη νυχτερινή ζωή. Τα μαγαζιά κατά μήκος του νησιού είναι πολλά και άλλα από αυτά προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας ενώ κάποια άλλα προσφέρουν στιγμές ξέφρενης διασκέδασης.
Επιπροσθέτως, αξίζει να σημειώσουμε πως οι τουρίστες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και τοπικά προϊόντα της Σκιάθου αλλά και ολόφρεσκα ψάρια.
Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τα εκδρομικά μας πακέτα τα οποία είναι ιδιαίτερα οικονομικά.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση