ΣΕΡΚΟΣ ΚΑΙ 4 ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΘΗΝΑ

SERKOSKAI4ASTERIAESTIATORIO

Το ΣΕΡΚΟΣ ΚΑΙ 4 ΑΣΤΕΡΙΑ αποτελεί ένα ξεχωριστό εστιατόριο, που βρίσκεται στην περιοχή της Γλυφάδας και συγκεκριμένα στην πλατεία Ξενοφώντος. Σε αυτό το εστιατόριο θα γευτείτε τα νόστιμα πιάτα της αρμένικης κουζίνας, σε όλο τους το μεγαλείο. Απολαυστικά φαγητά με μεγάλη ποικιλία ορεκτικών και κυρίως πιάτων, προσφέρουν ένα όμορφο ταξίδι γεύσεων στα μέρη της Ανατολής. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πρώτης ποιότητας, ενώ οι γνήσιες αρμένικες συνταγές ακολουθούνται κατά γράμμα. Η ποιότητα των φαγητών και η προσοχή στην λεπτομέρεια, χαρακτηρίζουν αυτό το κατάστημα.

Η διακόσμηση με τα ξύλινα τραπέζια και τα άνετα καθίσματα, τον ατμοσφαιρικό φωτισμό, τα όμορφα και έντονα χρώματα, δημιουργούν αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς, μεταφέροντας κατευθείαν σε μέρη ξεχωριστά και μακρινά. Το ευγενικό προσωπικό του εστιατορίου ΣΕΡΚΟΣ ΚΑΙ 4 ΑΣΤΕΡΙΑ, θα σας καταπλήξει με την άριστη εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει.

Στο ΣΕΡΚΟΣ ΚΑΙ 4 ΑΣΤΕΡΙΑ στην περιοχή της Γλυφάδας, θα βρείτε έναν ξεχωριστό χώρο, με υπέροχες γεύσεις της ανατολής, καλή φιλοξενία  και ευχάριστο περιβάλλον που θα σας κάνουν να το επισκεφτείτε και πάλι. Καλή σας όρεξη.

ΣΕΡΚΟΣ ΚΑΙ 4 ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΡΑΤΗΣΗ

Διεύθυνση: Πλατεία Ξενοφώντος 28, Γλυφάδα
Ώρες Λειτουργίας: Τρίτη – Παρασκευή 17:30 – 00:00.
Σάββατο 12:00 – 00:00.
Κυριακή 12:00 – 18:00.
Δευτέρα κλειστό.
Ιδιωτικό Parking: Όχι

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση