Σελεύκεια Αίθουσα δεξιώσεων Ευκαρπία Θεσσαλονίκη

seleukeia-kentro-ekdiloseon
Μεγ Αλεξάνδρου Ευκαρπία
  • 120 ατ χωράει η αίθουσα

ήτες του κέντρου εκδηλώσεων «Έναστρος» αποφάσισαν να δημιουργήσουν έναν νέο χώρο, στον οποίο θα μπορούν να πραγματοποιούνται κάθε είδους δεξιώσεις.
Το κέντρο αυτό φέρει το όνομα «Σελεύκεια». Βρίσκεται στην Ευκαρπία, σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σελεύκεια Αίθουσα δεξιώσεων

Ο χώρος στον οποίο τελούνται οι δεξιώσεις είναι μεγάλος και διακρίνεται από την πολυτέλεια. Τα χρώματα είναι ζεστά και αυτό που κάνει την αίθουσα να ξεχωρίζει είναι η λειτουργικότητα του. Η ορχήστρα βρίσκεται ακριβώς επάνω από την σκηνή έτσι ώστε να μπορούν όλοι οι επισκέπτες να έχουν ορατότητα.
Η σκηνή είναι επίσης μεγάλη και η πρόσβαση από τα τραπέζια είναι εύκολη.
Εν συνεχεία, το κέντρο εκδηλώσεων «Σελεύκεια», αναλαμβάνει δεξιώσεις γάμων, βαπτίσεων, κοινωνικών εκδηλώσεων αλλά και κάθε είδους κοινωνικές συνευρέσεις. Αυτό που κάνει το κέντρο να ξεχωρίζει είναι η ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη κουζίνα.
Οι γεύσεις είναι ελληνικές και θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν παραδοσιακές. Έτσι, οι καλεσμένοι σας θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν οικία πιάτα, τα οποία όλοι αγαπάμε.

Σελεύκεια Κέντρο Εκδηλώσεων

Το «Σελεύκεια» επίσης εκτός από ζωντανή μουσική ορχήστρα διαθέτει και dj. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με το γούστο και τις απαιτήσεις σας. Φυσικά μπορείτε να έχετε στην εκδήλωση σας και μουσική ορχήστρα αλλά και dj.
Σας περιμένουμε όλους στο «Σελεύκεια» όπου σίγουρα θα περάσετε από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας.

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

3.5/5 - (2 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

4/5 - (5 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση