Σαντορίνη Εκδρομές

santorini-ekdromes

Οι Κυκλάδες είναι ο πιο φημισμένος καλοκαιρινός εκδρομικός προορισμός. Η Σαντορίνη είναι ένα από τα νησιά των Κυκλάδων και μάλιστα το πιο φημισμένο από όλα. Αρχικά, κάθε καλοκαίρι το νησί κατακλύζεται από τον κόσμο που το επισκέπτεται. Οι επισκέπτες από την πρώτη κιόλας στιγμή μαγεύονται από την θέα αλλά και από την αρχιτεκτονική του νησιού. Όλα τα σπίτια είναι παραδοσιακά και γαλανόλευκα. Ακόμη, η Σαντορίνη διαθέτει υπέροχα γραφικά σοκάκια στα οποία οι τουρίστες κάνουν τις βόλτες τους και ψωνίζουν αναμνηστικά δώρα από τα μικρά μαγαζάκια. Εν συνεχεία, η πρόσβαση αυτοκινήτου στην Χώρα του νησιού είναι αδύνατη. Ο μόνος τρόπος μετακίνησης είναι με τα πόδια ή με τα γαϊδουράκια. Το γεγονός αυτό καθιστά την Σαντορίνη μοναδική.

Επιπροσθέτως, όσο θα βρίσκεστε στην Σαντορίνη σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τα ηφαίστεια του νησιού, τα οποία είναι άκρως εντυπωσιακά. Ακόμη μία εμπειρία που προσφέρει το νησί είναι το ηλιοβασίλεμα. Κάθε απόγευμα πλήθος κόσμου παρακολουθεί την δύση του ηλίου η οποία είναι μαγική. Στην Σαντορίνη θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε παραδοσιακά προϊόντα στις πολλές ταβέρνες που διαθέτει το νησί. Το βράδυ, μπορείτε να επιλέξετε για την διασκέδαση σας ένα από τα πολλά μαγαζιά. Η εκδρομή σας στην Σαντορίνη θα είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες της ζωής σας.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση