Σάμος Εκδρομές

samos-ekdromes

Η Σάμος είναι ένα από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και ανήκει στον νομό Σάμου. Αρχικά, η Σάμος είναι ένα νησί με πυκνώδη βλάστηση γεγονός που το καθιστά έναν μικρό παράδεισο.
Η θάλασσα είναι γαλαζοπράσινη και τα νερά κρυστάλλινα. Επιπλέον, πρέπει να αναφέρουμε πως το νησί έχει όλες τις τουριστικές υποδομές και αυτός είναι ένας από τους λόγους που η Σάμος κάθε χρόνο υποδέχεται μεγάλο αριθμό ατόμων.
Εν συνεχεία, είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως τα αξιοθέατα του νησιού είναι πολλά. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Σπήλαιο του Πυθαγόρα, το αρχαιολογικό μουσείο Σάμου και το Ηραίον Σάμου. Βέβαια, το νησί έχει και μαγευτικές παραλίες.
Άλλες από αυτές είναι πλήρως οργανωμένες και άλλες από αυτές εντελώς ανεπιτήδευτες.

Όσο θα είστε στην Σάμο απολαύστε το μπάνιο σας στα Λεμονάκια, στην Χρυσή Άμμο αλλά και στο μεγάλο Σεϊτάνι.
Εν συνεχεία, η νυχτερινή ζωή της Σάμου καλύπτει όλα τα γούστα και όλες τις απαιτήσεις καθώς διαθέτει μαγαζιά με χαλαρή μουσική αλλά και μαγαζιά που προσφέρουν αξέχαστες στιγμές διασκέδασης.
Για τις επόμενες καλοκαιρινές σας εκδρομές επιλέξτε το νησί της Σάμου και οι εμπειρίες που θα ζήσετε θα είναι μοναδικές και αξέχαστες.
Τα εκδρομικά μας πακέτα είναι πολλά και σίγουρα θα βρείτε κάποιο που να ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση