Ρώμη Εκδρομές

romi-ekdromes-diaskedasi-travel

Ρώμη εκδρομές

Η Ρώμη θεωρείται από πολλούς ο ιδανικότερος προορισμός για ταξίδι στο εξωτερικό. Εμείς διοργανώνουμε το καλύτερο εκδρομικό πακέτο το οποίο είναι πλήρες από όλες τις απόψεις. Κατ΄αρχήν, τα ξενοδοχεία στα οποία θα μείνουμε βρίσκονται πολύ κοντά στο κέντρο της Ρώμης. Έτσι, θα μπορούμε να επισκεφθούμε όλα τα αξιοθέατα τα οποία είναι πολλά. Όσο θα βρισκόμαστε στην Ρώμη θα δούμε από κοντά το Κολοσσαίο, το Βατικανό, το Πάνθεον αλλά και πολλά ακόμα μέρη τα οποία αξίζει να γνωρίσουμε. Εν συνεχεία, όσο θα βρισκόμαστε στην Ρώμη θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στα ιδιαίτερα γραφικά σοκάκια της πόλης. Επιπλέον, στα υπέροχα καφέ θα δοκιμάσουμε τον αυθεντικό ιταλικό καφέ, ενώ στα ιταλικά εστιατόρια θα δοκιμάσουμε τις σπεσιαλιτέ της Ρώμης.
Βέβαια, όσο θα βρισκόμαστε στην Ρώμη θα γνωρίσουμε και την νυχτερινή ζωή, η οποία είναι πολύ έντονη. Κάθε βράδυ θα συγκεντρωνόμαστε και θα επισκεπτόμαστε τα club έτσι ώστε να ανακαλύψουμε πως διασκεδάζουν οι Ιταλοί. Φυσικά θα έχουμε και ελεύθερο χρόνο ώστε να τον διαθέτουμε όπως επιθυμούμε. Τέλος, από τα διάφορα μαγαζιά με souvenir θα μπορέσουμε να πάρουμε δωράκια για όλους τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Οι τιμές μας είναι οι καλύτερες και σίγουρα θα σας βάλουν στον πειρασμό να επιλέξετε την Ρώμη για το επόμενο ταξίδι σας.
Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση