ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΑ ΑΘΗΝΑ 2017
4 12 votes

ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΑ ΑΘΗΝΑ 2017

ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΑ ΑΘΗΝΑ

Η πρωτεύουσα της Ελλάδας, η Αθήνα, είναι γεμάτη από ρεμπετάδικα. Τα ρεμπετάδικα για κάποια χρόνια δεν ήταν στις προτιμήσεις των πολιτών. Τα τελευταία χρόνια όμως η ζήτηση έχει μεγαλώσει και ο κόσμος που το επιλέγει για την νυχτερινή του διασκέδαση είναι πολύς.

Οι μόνιμοι κάτοικοι της Αθήνας αλλά και οι φοιτητές πολύ συχνά επισκέπτονται τα ρεμπετάδικα της πόλης καθώς εκεί γνωρίζουν πως θα διασκεδάσουν και θα περάσουν μερικές από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής τους.
Σε όλες τις περιοχές της Αθήνας υπάρχουν ρεμπετάδικα, τα οποία υποδέχονται όσους θέλουν να γνωρίσουν την αυθεντική ελληνική διασκέδαση.

Το εκάστοτε ρεμπετάδικο διαθέτει έμπειρη μουσική ορχήστρα και τα τραγούδια που μπορούν να ακούσουν οι επισκέπτες είναι λαϊκά, ελαφρολαϊκά, ρεμπέτικα αλλά και παραδοσιακά. Η σκηνή είναι κάθε φορά μεγάλη ώστε να μπορούν όλοι να ανέβουν επάνω σε αυτήν και να επιδείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες.

Το κάθε ρεμπετάδικο διαθέτει και ένα μενού. Με τον τρόπο αυτό δίνεται η ευκαιρία σε όλους να περάσουν καλά, να πιούν και να φάνε χωρίς να ξοδέψουν μεγάλο χρηματικό πόσο.

Δειτε τις διαθέσιμες πίστες Αθήνας με τα σχήματα :

ΘΕΑ LIVE

TEATRO

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ

FANTASIA LIVE

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

FRANGELICO

VOX ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ

EMPATH NORTH

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CABARET ROMEO

ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO

ESTATE

4711 ΔΙΟΝΥΣΗΣ

CLUB 22

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ

THE BOX CLUB

ACRO CLUB

APOTHEKE

CARAMELA ΚΑΛΙΔΗΣ

ΚΟΜΒΟΣ LIVE

ΦΩΣ LIVE

FEVER

GOTHAM CITY LIVE

ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΑ ΑΘΗΝΑ 2017
4 12 votes
Αρέσει σε %d bloggers: