ΡΕΜΠΕΤ ΑΣΚΕΡ ΙΛΙΟΝ ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΟ ΑΘΗΝΑ
3.5 10 votes

ΡΕΜΠΕΤ ΑΣΚΕΡ ΙΛΙΟΝ ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΟ ΑΘΗΝΑ

ΡΕΜΠΕΤ ΑΣΚΕΡ ΙΛΙΟΝ ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΟ ΑΘΗΝΑ

ΡΕΜΠΕΤ ΑΣΚΕΡ ΙΛΙΟΝ ΚΡΑΤΗΣΗ

  • Διεύθυνση Μενελάου & Αχιλλέως 81, Ίλιον
  • Έναρξη 21:30
  • Ανοιχτά Παρασκευή – Κυριακή
  • Προσφορά με τη κράτηση 13 απεριόριστο κρασί φρούτα ορεκτικά και κρεατικά ώρας

Ένας νέος και άνετος χώρος , ιδανικός για διασκέδαση, άνοιξε εδώ και λίγο καιρό στην πόλη της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Ίλιον. Το ρεμπετάδικο ΡΕΜΠΕΤ ΑΣΚΕΡ, αποτελεί την απάντηση στην νυχτερινή διασκέδαση, προσφέροντας ώρες άφθονου κεφιού και ανεβάζοντας την διάθεση στα ύψη.

Σε αυτό το ρεμπετάδικο έχετε την δυνατότητα να ζωντανά ρεμπέτικα αλλά και παραδοσιακά σμυρνέικα τραγούδια, να δοκιμάσετε ποιοτικά μαζεδάκια απο τον έμπειρο chef του καταστήματος και φυσικά άφθονο χύμα κρασί. Τα πιάτα είναι φτιαγμένα με εξαιρετική ποιότητας υλικά και οι συνταγές είναι παρμένες απο την ελληνική και στην σμυρνέικη κουζίνα.

Η διακόσμηση του χώρου περιλαμβάνει ζεστά χρώματα και άνετα καθίσματα και τραπέζια, που δημιουργούν την αίσθηση της παλιά Αθήνας και προσδίδουν ζεστασιά και άνεση. Το προσωπικό του ρεμπετάδικου ΡΕΜΠΕΤ ΑΣΚΕΡ , υποδέχεται τους πελάτες με χαρά και ευγένεια και προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση.

Το ρεμπετάδικο ΡΕΜΠΕΤ ΑΣΚΕΡ στην περιοχή του Ίλιον, αποτελεί ιδανικό μέρος για διασκέδαση για εσας και την παρέας σας, που κρατά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Επιπλέον στο ΡΕΜΠΕΤ ΑΣΚΕΡ μπορείτε να απολαύσετε το νόστιμο φαγητό και το άφθονο χύμα κρασί με μόνο 13 ευρώ. Καλή σας απόλαυση.

ΡΕΜΠΕΤ ΑΣΚΕΡ ΙΛΙΟΝ ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΟ ΑΘΗΝΑ
3.5 10 votes