Ψητός Μπακαλιάρος Γλυφάδα Εστιατόριο Αθήνα

psitos-mpakaliaros-estiatorio-athina
Ο Ψητός Μπακαλιάρος είναι ένα εστιατόριο, το οποίο ξεκίνησε την λειτουργία του από το Ν. Ηράκλειο και πλέον άνοιξε και στη Γλυφάδα.
 Οι Αθηναίοι στηρίζουν το εστιατόριο με την τακτική τους παρουσία καθώς γνωρίζουν πως εκεί θα δοκιμάσουν παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις, θα πιούν χύμα ή και εμφιαλωμένο κρασί και θα περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές.
Όλα αυτά ο Ψητός Μπακαλιάρος τα προσφέρει σε πολύ χαμηλές τιμές. Το εστιατόριο μάλιστα έχει μια πολύ καλή προσφορά, η οποία περιλαμβάνει απεριόριστο φαγητό και ποτό με μόλις 13 ανά άτομο.

Ο Ψητός Μπακαλιάρος είναι ένα κουτουκάκι, το οποίο ενδείκνυται για στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Όσο θα βρίσκεστε στον Ψητό Μπακαλιάρο σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τους τσιπουρομεζέδες, οι οποίοι φτιάχνονται εκείνη την στιγμή, αλλά και μεζέδες με θαλασσινά

.

Η διακόσμηση του εστιατορίου έγινε με μεγάλη προσοχή και οι ιδιοκτήτες πέτυχαν αυτό που ήθελαν, δηλαδή να μοιάζει ο Ψητός Μπακαλιάρος με τα μεζεδοπωλεία που βρίσκονται στα ελληνικά νησιά.

 Τα χρώματα που κυριαρχούν, δικαιωματικά θα λέγαμε, είναι το γαλάζιο και φυσικά το λευκό. Στους τοίχους είναι κρεμασμένα διακοσμητικά στοιχεία, τα οποία προέρχονται από διάφορους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Ο Ψητός Μπακαλιάρος, στην Γλυφάδα, έχει ήδη γίνει ένα από τα στέκια των ενοίκων και σίγουρα με το πέρασμα του χρόνου θα προσελκύσει ακόμη περισσότερο κόσμο.,

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

3.5/5 - (2 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

4/5 - (5 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση