Πράγα Εκδρομές

praga120

Πράγα

Η Πράγα, η οποία είναι η πρωτεύουσα της Τσεχίας, είναι ο προορισμός που αξίζει να επισκεφθούν όλοι όσοι θέλουν να ταξιδέψουν σε μία χώρα πολύ όμορφη αλλά και πολύ οικονομική. Εμείς αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε ένα εκδρομικό πακέτο το οποίο θα είναι και οικονομικό αλλά παράλληλα και ποιοτικό. Αρχικά, η διαμονή μας στην Πράγα θα είναι σε τριών αστέρων ξενοδοχεία τα οποία θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες μας. Ακόμη, όσο θα βρισκόμαστε στην Πράγα θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε τα μουσεία της πόλης αλλά και να θαυμάσουμε την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική των διατηρητέων και των νεοκλασικών κτιρίων. Ο ναός του Αγίου Νικολάου, το ρολόι στην παλιά πόλη και η γέφυρα του Καρόλου είναι κάποια από τα μέρη τα οποία θα δούμε από κοντά.

Εν συνεχεία, η Πράγα φημίζεται για την νυχτερινή της διασκέδαση. Έτσι, κατά την διάρκεια της εκδρομής μας θα πάμε σε κάποια από τα πιο μεγάλα club της πόλης όπου και θα χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσεως. Ακόμη, θα δοκιμάσουμε τοπικές γεύσεις σε εστιατόρια της Πράγας και θα επισκεφθούμε και τις μπυραρίες της πρωτεύουσας της Τσεχίας. Η διαμονή σας στην Πράγα θα είναι μια εμπειρία ανεπανάληπτη, την οποία θα θέλετε να βιώσετε ξανά και ξανά. Εμείς, σας προσφέρουμε μία πλήρη εκδρομή σε τιμές πολύ χαμηλές.

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

3.5/5 - (2 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

4/5 - (5 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση