Πόρτο Χέλι Εκδρομές

portoheli-eikones

Το Πόρτο Χέλι είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό το οποίο βρίσκεται στην Πελοπόννησο. Αρχικά, ο εκδρομικός αυτός προορισμός βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους το Πόρτο Χέλι έχει τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα. Επιπλέον, πρέπει να αναφέρουμε πως οι ακτές του χωριού είναι πεντακάθαρες και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το καλοκαιρινό τους μπάνιο σε ένα μέρος μαγικό. Πολύ γνωστές παραλίες είναι τα Κοράκια, τα Λιμανάκια αλλά και άλλες πολλές. Ακόμη, θα αποτελέσει παράλειψη αν δεν αναφερθούμε στα πεύκα που υπάρχουν στο Πόρτο Χέλι και δίνουν στους επισκέπτες την εντύπωση πως βρίσκονται στον παράδεισο.

Επιπροσθέτως, οι επισκέπτες θα μπορέσουν να ανακαλύψουν και την ιστορία του χωριού μέσα από τους αρχαιολογικούς χώρους. Στον βυθό της θάλασσας επίσης βρίσκεται και η αρχαία πόλη των Αλιέων. Πρόκειται για έναν προορισμό, ο οποίος προσφέρει χαλάρωση αλλά και διασκέδαση. Υπάρχουν άλλωστε και θαλάσσια σπόρ τα οποία απευθύνονται σε όσους αγαπούν την αδρεναλίνη. Γνωρίστε από κοντά το Πόρτο Χέλι και θα μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι τόσο από την φιλοξενία που προσφέρουν  οι ντόπιοι όσο και από τα καταγάλανα νερά της θάλασσας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε τα εκδρομικά μας πακέτα.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση