ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Καλαμαριά Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

politiki-kouzina-estiatorio-thessaloniki
4/5 - (1 vote)

Η Πολίτικη Κουζίνα βρίσκεται στην περιοχή της Καλαμαριάς της Θεσσαλονίκης. Οι επισκέπτες που επιλέγουν καθημερινά το εστιατόριο για το γεύμα τους είναι πολλοί. Πρόκειται άλλωστε για ένα από τα πλέον αγαπημένα εστιατόρια της πόλης.

Η Πολίτικη Κουζίνα δικαιωματικά φέρει αυτόν τον τίτλο καθώς τα πιάτα που προσφέρει έχουν γεύση ανατολής. Μάλιστα, η σεφ του εστιατορίου προτείνει να δοκιμάσετε Χιουνκιάρ Μπεγιεντί, Ισλί Κιοφτέ αλλά και σαλάτα Καβουρντάι. Το σίγουρο είναι πως ότι και αν επιλέξετε από το μενού θα μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι.

Η Πολίτικη Κουζίνα έχει εκτός των άλλων και πολύ όμορφη διακόσμηση. Τα χρώματα προκαλούν ευχάριστα συναισθήματα και γαληνεύουν τους επισκέπτες. Τα περισσότερα τραπέζια έχουν θέα την θάλασσα και το γεγονός αυτό δίνει την ευκαιρία στους θαμώνες να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα.

Μην παραλείψετε να συνοδεύσετε το γεύμα σας με κρασάκι ή και ρετσίνα.
Οι γεύσεις θα σας καθηλώσουν και θα σας κάνουν να αγαπήσετε το εστιατόριο αυτό.
Σκοπός του εστιατορίου είναι να μυήσει τους επισκέπτες στις πολίτικες γεύσεις και στα πολίτικα φαγητά, τα οποία χαρακτηρίζονται από τα μπαχάρια.
Η επίσκεψη σας στην Πολίτικη Κουζίνα θα είναι μια ευχάριστη εμπειρία που θα κουβαλάτε για μια ζωή μαζί σας.

Οι τιμές του εστιατορίου είναι καλές καθώς στόχος των ιδιοκτητών είναι να προσφέρουν ποιοτικό φαγητό χωρίς μεγάλη οικονομική επιβάρυνση. Τα υλικά βέβαια που χρησιμοποιούνται είναι πρώτης ποιότητος και διαλεγμένα ένα ένα.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση