Πίστες Αθήνα Πέμπτη

pistes-athina-pempti

Στην πρωτεύουσα της χώρας μας τα νυχτερινά κέντρα που λειτουργούν και τις καθημερινές είναι πολλά. Οι πίστες της Αθήνας φιλοξενούν κάθε σεζόν τα πιο σημαντικά ονόματα του Ελληνικού πενταγράμμου.
Τα γνωστά νυχτερινά κέντρα της πρωτεύουσας έχουν στην σκηνή τους Έλληνες καλλιτέχνες που είναι πολλά χρόνια στον χώρο της μουσικής. Όμως υπάρχουν και μαγαζιά που φιλοξενούν νέα παιδιά με πολύ μεγάλο ταλέντο αλλά και όρεξη.

Τις Πέμπτες οι πίστες της Αθήνας υποδέχονται όλους όσους θέλουν να διασκεδάσουν και να χορέψουν μέχρι αργά. Η Πέμπτη είναι η ιδανική μέρα για όσους θέλουν να διασκεδάσουν χωρίς όμως να επικρατεί κομφούζιο στα νυχτερινά κέντρα.
Την ημέρα αυτή της εβδομάδας οι τόνοι είναι πιο χαμηλοί. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως λείπει το κέφι. Αντιθέτως, η διάθεση των θαμώνων εκτοξεύεται από νωρίς στα ύψη.

Ο χορός ξεκινάει από την πίστα και επεκτείνεται μέχρι επάνω στα τραπέζια. Οι καλλιτέχνες αναλαμβάνουν να διασκεδάσουν τους επισκέπτες των νυχτερινών κέντρων με τα τραγούδια τους αλλά και με την σκηνική τους παρουσία.
Όσοι έχουν επισκεφθεί τις πίστες της Αθήνας την Πέμπτη έχουν σταματήσει να βγαίνουν την Παρασκευή και το Σάββατο. Οι τιμές είναι ένας ακόμη λόγος που οι Αθηναίοι αλλά και οι φοιτητές επιλέγουν την Πέμπτη για την νυχτερινή τους έξοδο.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση