Πενήντα Πενήντα Πολίχνη Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

peninta-peninta-estiatorio-thessaloniki

Στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης βρίσκεται το Πενήντα Πενήντα. Πρόκειται για ένα εστιατόριο που προσφέρει εκλεκτούς μεζέδες σε τιμές ασυναγώνιστες. Η Πολίχνη είναι μια πολύ γνωστή περιοχή και οι κάτοικοι της είναι πολλοί.

Οι επισκέπτες του εστιατορίου δεν είναι μόνο από αυτήν την συνοικία αλλά και από όλες τις υπόλοιπες της Θεσσαλονίκης. Το τσίπουρο είναι αυτό που ρέει άφθονο στο Πενήντα Πενήντα είτε αυτό είναι με γλυκάνισο είτε χωρίς.
Άλλωστε το τσίπουρο ταιριάζει απόλυτα με κάθε λογής μεζέ.
Η ποιότητα των υλικών είναι αυτή που κάνει το συγκεκριμένο εστιατόριο να ξεχωρίζει. Όλα μαγειρεύονται σύμφωνα με τον παραδοσιακό τρόπο καθώς στόχος του μαγαζιού είναι να ανακαλύψουν όλοι οι Έλληνες τις ντόπιες γεύσεις.

Το Πενήντα Πενήντα κάθε Παρασκευή βράδυ φιλοξενεί μουσικούς καλλιτέχνες, οι οποίοι ψυχαγωγούν τους θαμώνες. Το κέφι κάθε φορά φθάνει στα ύψη και διατηρείται σε υψηλά επίπεδα μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.
Θα αποτελούσε παράλειψη αν δε αναφερόμασταν στην διακόσμηση του εσωτερικού χώρου. Το μοντέρνο στυλ είναι αυτό που χαρακτηρίζει το εστιατόριο και τα χρώματα είναι πολύ ζεστά και γήινα. Έτσι, δεν θα μπορούσε παρά να είναι και η ατμόσφαιρα άκρως φιλική.

Εάν είστε και εσείς πολυμελής οικογένεια, παρέα ή ζευγαράκι επισκεφθείτε το εστιατόριο Πενήντα Πενήντα και απολαύστε την κάθε στιγμή.

  • Διεύθυνση:
    Υψηλάντου 3, Πολίχνη, Θεσσαλονίκη
  •  Ώρες Λειτουργίας:
    Καθημερινά 11:00 – 01:30
  •  Ιδιωτικό Parking:
    Όχι
Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση