Πενταράκι Κέντρο Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

to-pentaraki-estiatorio-thessaloniki

Στην Πλατεία Συντριβανίου βρίσκεται το εστιατόριο το Πενταράκι. Το εστιατόριο αυτό θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ένα κλασικό μεζεδοπωλείο, το οποίο δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει.

Το Πενταράκι έχει όμορφη διακόσμηση. Ο χώρος είναι μεν μικρός, αλλά με ιδιαίτερο γούστο και με διακοσμητικά στοιχεία που κερδίζουν τις καλύτερες εντυπώσεις.
Τα χρώματα που κυριαρχούν στο εστιατόριο είναι κατά κύριο λόγο γήινα όμως δεν είναι και λίγα τα έντονα χρώματα που κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Τα μεζεδάκια του εστιατορίου Πενταράκι είναι πεντανόστιμα. Άλλα από αυτά έχουν σαν κυρίαρχο στοιχείο το κρέας και άλλα τα θαλασσινά.
Ότι και αν επιλέξετε είναι βέβαιο πως θα ικανοποιηθείτε και θα μείνετε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Αξίζει να δοκιμάσετε καλαμάρι Ατλαντικού αλλά και όλα τα κρέατα, τα οποία είναι ντόπια.

Αυτό που κάνει το εστιατόριο Πενταράκι να ξεχωρίζει είναι οι τιμές, οι οποίες είναι πολύ καλές. Η ποσότητα αλλά και η ποιότητα των γευμάτων θα σας ενθουσιάσει.
Το Πενταράκι είναι εύκολα προσβάσιμο και τόσο οι φοιτητές όσο και οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης το επιλέγουν για να δοκιμάσουν αυτά τα υπέροχα εδέσματα.

Η απλότητα χαρακτηρίζει το εστιατόριο. Είναι αυτή άλλωστε που έκανε το Πενταράκι ευρέως γνωστό στους Θεσσαλονικείς αλλά και όχι μόνο.

  • Διεύθυνση:
    Πλατεία Συντριβανίου 4, Θεσσαλονίκη
  •  Ώρες Λειτουργίας:
    Καθημερινά 12.30 – 02.00
  • Ιδιωτικό Parking:
    Όχι

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

3.5/5 - (2 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

4/5 - (5 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση