Πάρος Εκδρομές

paros-ekdromes

Το τρίτο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων είναι η Πάρος. Οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού είναι πολύ φιλόξενοι και φροντίζουν ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες των επισκεπτών. Κατ’ αρχήν, πρέπει να σημειώσουμε πως η Πάρος είναι ένα νησί με πολύ μεγάλη ζήτηση τόσο από τους Έλληνες όσο και τους ξένους επισκέπτες. Επιπλέον, είναι σημαντικό να αναφερθούμε στις παραλίες του νησιού. Η Πάρος διαθέτει αξιοζήλευτες παραλίες καθώς οι περισσότερες από αυτές είναι αμμουδερές και η θάλασσα είναι καταγάλανη. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τις Κολυμπήθρες, την Πούντα και την Νέα Χρυσή Ακτή. Εν συνεχεία, το νησί αυτό χωρίζετε σε δύο συνοικίες, την Νάουσα και την Παροικιά. Η Νάουσα είναι γεμάτη ταβέρνες, καφετέριες αλλά και νυχτερινά μαγαζιά. Εν αντιθέσει, η Παροικιά είναι μία πιο ήσυχη περιοχή και απευθύνεται σε όσους αναζητούν την ηρεμία.

Στην Πάρο, οι επισκέπτες αξίζει να γνωρίσουν από κοντά τα μνημεία, τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία του νησιού. Ακόμη, τα θαλάσσια σπορ στο νησί είναι πολλά και έτσι οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να κάνουν windsurfing, kite surfing και άλλα. Η Πάρος είναι ένα νησί που καλύπτει όλες τις ανάγκες αλλά και όλα τα γούστα των επισκεπτών. Για την επόμενη εκδρομή σας επιλέξτε την Πάρο και είναι βέβαιο πως θα μαγευτείτε.

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση