Παρίσι Εκδρομές

paris01

Παρίσι εκδρομές

Το Παρίσι είναι η πρωτεύουσα της Γαλλίας και πρόκειται για έναν υπέροχο ταξιδιωτικό προορισμό. Κατ’ αρχήν,  είναι απαραίτητο να αναφέρουμε πως η εκδρομή που διοργανώνουμε στο Παρίσι θα σας μείνει αξέχαστο καθώς θα είναι πλήρες οργανωμένο. Η εκδρομή μας θα περιέχει ξεναγήσεις, διασκέδαση αλλά και πολλές βόλτες στην γνωστή αγορά του Παρισιού. Όσο θα είμαστε στην πόλη του φωτός θα επισκεφθούμε τον πασίγνωστο Πύργο του Άιφελ, τα Ηλύσια Πεδία, την Παναγία των Παρισίων, το Παλάτι των Βερσαλλιών αλλά κα πολλά ακόμη. Εν συνεχεία, η εκδρομή μας θα συνδυαστεί και με την επίσκεψη μας στην Eurodisney όπου θα νιώσουμε και πάλι παιδιά. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την παρέλαση με όλους τους αγαπημένους ήρωες της disney. Οι φωτογραφίες θα είναι κύριο μέλημα μας καθώς μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις.
Εν συνεχεία, κατά την διάρκεια της εκδρομής μας στο Παρίσι θα διασκεδάσουμε σε κάποια από τα πιο γνωστά club της πόλης. Και φυσικά θα επισκεφθούμε το Moulin Rouge, το οποίο είναι από τα πιο γνωστά νυχτερινά μαγαζιά σε όλον τον κόσμο. Όπως γίνεται αντιληπτό, οι εμπειρίες που θα προσκομίσουμε από την εκδρομή μας στο Παρίσι θα μας συντροφεύουν για μια ολόκληρη ζωή.
Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση