Παράλια Μ. Ασίας Εκδρομές

img

Παράλια Μ. Ασίας

 Τα Παράλια της Μ. Ασίας είναι ένας προορισμός, ο οποίος απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να έρθουν σε επαφή με την προϊστορία μας. Εμείς αναλαμβάνουμε να σας ξεναγήσουμε στα πιο σημαντικά μέρη. Κατά την διάρκεια της εκδρομής μας θα περάσουμε από το Αϊβαλί, από την Σμύρνη, από την Έφεσο και τέλος θα καταλήξουμε στην Τροία. Η διαμονή μας θα πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχεία τα οποία θα είναι τεσσάρων αστέρων και θα έχουν όλα τα comforts. Επίσης, η ημιδιατροφή θα είναι μέσα στην τιμή έτσι ώστε η εκδρομή μας να είναι όσο το δυνατόν πιο οικονομική. Οι εμπειρίες που θα προσκομίσουμε από την εκδρομή αυτή θα είναι μοναδικές και αξέχαστες.
Εν συνεχεία, όσο θα βρισκόμαστε στα παράλια της Μ. Ασίας θα επισκεφθούμε πολλά από τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους όπως το Πρυτανείο, το Νύμφαιο, την δημόσια αγορά, το Βουλευτήριο και άλλα. Ακόμη, θα δούμε κάποια από τα αρχοντικά σπίτια των Ελλήνων που έζησαν εκεί. Η εκδρομή μας στα Μοσχονήσια θα είναι μια εμπειρία ανεπανάληπτη. Επιπλέον, πρέπει να τονίσουμε πως το πρόγραμμα της εκδρομής θα είναι γεμάτο με εξορμήσεις αλλά και με ελεύθερο χρόνο έτσι ώστε να μπορέσουμε να περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια. Το εκδρομικό πακέτο που σας προτείνουμε είναι πολύ οικονομικό και σίγουρα θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας.

Πληροφορίες

  • Τηλέφωνο κρατήσεων :  2311292485,6978469465whats up
Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση