Παντελής Παντελίδης

ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ

Παντελής Παντελίδης Βιογραφία

Ο Παντελής Παντελίδης είναι ένας καλλιτέχνης ο οποίος αποφάσισε να εγκαταλείψει το πολεμικό  ναυτικό και να αφοσιωθεί στην μεγάλη του αγάπη που δεν ήταν άλλη από το τραγούδι.

 Παντελής Παντελίδης

Ο Παντελής τραγουδάει επαγγελματικά μόλις 4 χρόνια.Παρόλαυτα,η ιδιαίτερη χροιά της φωνής του και τα υπέροχα τραγούδια του έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από τον κόσμο.

Παντελίδης

Το πρώτο τραγούδι με το οποίο έγινε γνωστός είναι το “Δεν ταιριάζετε σου λέω” που λίγο πολύ ολοι το έχουμε τραγουδήσει μαζί με τον Παντελή. Το αξιοσημείωτο είναι πως όλα του τα τραγούδια τα έχει γράψει μόνος του και γι’αυτόν τον λόγο δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν σε αυτόν και στις ικανότητες του. Στο πλευρό του βρίσκονται πάντα ο κιθαρίστας Στέλιος Μπινιάρης και ο φίλος του με το τουμπερλέκι Δημήτρης Χορίνος.Επιπλέον,πρέπει να τονίσουμε πως ο Παντελής Παντελίδης έγινε γνωστός μέσα από το youtube καθώς ο ιδιος ανέβαζε τα βιντεάκια με τα δικά του τραγούδια.

Pantelidis

Οι προβολές έφτασαν τα 4.000.000 και αυτό ο νεαρός τραγουδιστής το θεωρεί πολύ μεγάλη επιτυχία. Κάποια ακόμη τραγούδια του Παντελή Παντελίδη είναι το “Συνοδεύομαι”, το “Αλκοολικές οι νύχτες”,το “Πάμε στοίχημα” κ.α. Φέτος τον χειμώνα βρίσκεται μαζί με την Πάολα στο Teatro Music Hall και οι νύχτες πέρνουν φωτιά. Είναι σίγουρο πως ο Παντελής ήρθε για να μείνει και για να μας χαρίζει υπέροχα τραγούδια τα οποία χτυπούν κατευθείαν στις καρδιές μας.

Παντελής Παντελίδης

Ο Παντελίδης έχει εμφανιστείε σε πολλές πίστες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλα τα μεγάλα ονόματα όπως είναι η Βανδή η Πάολα , ο Καρράς και πάρα πολλοί άλλοι. Οι τελευταίες του εμφανίσεις του ήταν στο teatro music hall στην Αθήνα με τη Πάολα και το Fantasia όπου εμφανίστηκε μόνος του καλοκαίρι.

Το φετινό χειμώνα 2022 έκανε τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο Πύλη Αξιου Θεσσαλονίκη όπου γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία στο πλευρο της Δέσποινας Βανδή. Το πρόγραμμα κράτησε 2 μήνες και γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία καθώς σημείωσε πολλά sold out. Πολύ εντυπωσιακό πρόγραμμα το Παντελίδης ξεσήκωσε του Θεσσαλονικείς με τις μεγάλες του επιτυχίες. Ο Παντελίδης ανεβάινει για δεύτερη φορά στην Θεσσαλονίκη για να ξεσηκώσει τους Θεσσαλονικείς.

Ο Παντελίδης Αναμένετε να ξεκινήσει τη σεζόν 2022 στο νυχτερινό κέντρο Teatro music hall ξανά στο μαζί με τη Βανδή και τον Μαρτάκη. Το πρόγραμμα ξεκινάει στα μέσα Φεβρουαρίου και το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγαλό καθώς ο Παντελίδης είχε πολύ καιρό να εμφανιστεί στην Αθήνα

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση