ΠΑΛΙΑ ΜΑΡΚΙΖΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΟ ΑΘΗΝΑ

PALIAMARKIZAESTIATORIO

Στην περιοχή του Παγκράτι , στην πόλη της Αθήνας, θα βρείτε μια απο τις πιο καλές επιλογές για νυχτερινή διασκέδαση, την ΠΑΛΙΑ ΜΑΡΚΙΖΑ. Στο κέντρο αυτό θα βρείτε έναν ιστορικό μουσικό χώρο, με διαχρονικά και λατρεμένα λαικά τραγούδια, διαλεχτά ποτά και νόστιμα πιάτα απο την γνήσια ελληνική κουζίνα. Η ΠΑΛΙΑ ΜΑΡΚΙΖΑ αναλαμβάνει την διοργάνωση όλων των κοινωνικών εκδηλώσεων, με την υπογραφή της επιτυχίας. Στο ρεμπετάδικο αυτό, το προσωπικό θα σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό και φιλικό τρόπο. Ο χώρος είναι ευρύχωρος, προσφέροντας ζεστασιά και άνεση. Το φαγητό καλά μαγειρεμένα και ποιοτικό, με εξαίρετες πρώτες ύλες.

Στο ρεμπετάδικο ΠΑΛΙΑ ΜΑΡΚΙΖΑ στην περιοχή του Παγκράτι, στην Αθήνα, θα βρείτε έναν υπέροχο συνδυασμό, ποιοτικού φαγητού με ελληνικές συνταγές, ζωντανής αγαπημένης μουσικής και προσεγμένου χώρου που όλα μαζί προσφέρουν άφθονη διασκέδαση και κέφι και δημιουργούν την τέλεια έξοδο, για όλες τις βραδιές της εβδομάδας, ενώ την Κυριακή, λειτουργεί απο το μεσημέρι ως τη μια η ώρα. Το ρεμπετάδικο ΠΑΛΙΑ ΜΑΡΚΙΖΑ , διαθέτει ιδιωτικό παρκιγκ για την διευκόλυνση των πελατών της. Καλή σας διασκέδαση.

ΠΑΛΙΑ ΜΑΡΚΙΖΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΚΡΑΤΗΣΗ

Διεύθυνση: Εμπεδοκλέους & Πρόκλου 41, Παγκράτι 162-32
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα – Σάββατο 21:00 – 04:00 Κυριακή 13:30 – 01:00 Ιδιωτικό Parking: Ναι

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση