Παιζώτοπος Θεσσαλονίκη

paizotopos1

Στην οδό Αγίας Αναστασίας 16, απέναντι απο το mediterranean cosmos, θα συναντήσετε τον ΠΑΙΖΩΤΟΠΟ, έναν εκπληκτικό παιδότοπο, σε μια τεράστια έκταση 8.500 τ.μ. Διαθέτει μεγάλο πάρκινγ για την διευκόλυνση σας και λειτουργεί απο κάθε μέρα απο τις 17:30 ως τις 22:00 και τα Σαββατοκύριακα απο τις 10:30 ως τις 22:30. Αυτός ο ξεχωριστός παιδότοπος αναλαμβάνει την διοργάνωση αξέχαστων πάρτυ γενεθλίων για τα παιδιά σας,  δεξιώσεις βαπτίσεων για το μωρό σας, καθώς επίσης και εκδηλώσεων παιδικών σταθμών, χορούς σχολείων και νηπιαγωγείων.

Ο παιδότοπος διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τον χειμώνα, ενώ το καλοκαίρι τα παιδιά παίζουν στον υπαίθριο χώρο. Στον ΠΑΙΖΩΤΟΠΟ τα μικρά παιδάκια μπορούν να παίξουν με την μπαλοπισίνα, χαμηλές τσουλήθρες και σπιτάκια, ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά διασκεδάζουν στα τραμπολίνο και τα φουσκωτά.  Επίσης διαθέτει  τρενάκι, πίστα mini cart και πίστα mini golf.Οι γονείς μπορούν να εμπιστευτούν τα παιδιά τους στο εξειδικευμένο προσωπικό  και να απολαύσουν τον καφέ τους, να σερφάρουν στο ιντερνετ και να περιηγηθούν στον ΠΑΙΖΩΤΟΠΟ μέσα απο το φωτογραφικό υλικό του.

Στον όμορφο ΠΑΙΖΩΤΟΠΟ τα παιδιά σας μπορούν να διασκεδάσουν, να χορέψουν, να τραγουδήσουν, να διαγωνιστούν  και να περάσουν ώρες χαλάρωσης, ξενοιασιάς και απόλαυσης, αλλά και σεις να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι απο την άριστη εξυπηρέτηση.

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (4 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση