Παιζώκαστρο παιδότοπος Ωραιόκαστρο

CF80CEB1CEB9CEB6CEBFCEBACEB1CF83CF84CF81CEBF

Στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, στην οδό Θεσσαλονίκης 71, θα συναντήσετε το Παιζώκαστρο, ένα θαυμάσιο και γεμάτο φαντασία παιδότοπο. Το Παιζώκαστρο λειτουργεί Δευτέρα ως και Κυριακή απο τις δέκα το πρωί ως τις έντεκα το βράδυ. Τα παιδιά σας μπορούν να διασκεδάσουν, να παίζουν και να ψυχαγωγηθούν σε ένα πλήθος δραστηριοτήτων και παιχνιδιών, όπως είναι το τραμπολίνο, το φουσκωτά, τα παιδιά αλλά και οι πάρα πολλές εκπλήξεις. Οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν για λίγο απο την ρουτίνα και να απολαύσουν τα υπέροχα ροφήματα σε ήχους απαλής μουσικής.

Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό του παιδοτόπου, εγγυάται την ασφάλεια και την σωματική ακεραιότητα των παιδιών σας. Ο χώρος του Παιζώκαστρου είναι άνετος με όμορφα χρώματα και φιλόξενος. Οι τιμές είναι πολύ προσιτές και οι προσφορές πολλές. Επίσης στον παιδότοπο Παιζώκαστρο έχετε τη δυνατότητα να διοργανώσετε το πάρτυ γενεθλίων του παιδιού σας, διάφορες εκδηλώσεις και θεματικά events. Στο Παιζώκαστρο, παιδιά και γονείς βρίσκουν ότι ακριβώς αναζητάνε, Επίσης διαθέτει πάρκινγ για την διευκόλυνση των πελατών και δέχεται κρατήσεις ώστε να μην υπάρχει κάποιο απρόοπτο.

Στο Παιζώκαστρο στο Οραιόκαστρο, τα παιδιά σας  θα περάσουν αξέχαστες στιγμές, με πολύ διασκέδαση, ψυχαγωγία, παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση