ΟΡΦΕΑΣ ΑΘΗΝΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ

ORFEASAITHOYSADEKSIWSEWN

Η πολυτελής αίθουσα δεξιώσεων ΟΡΦΕΑΣ είναι τοποθετημένη στην Καλλιθέα Αθήνας και παρέχει εύκολη πρόσβαση σε εσάς και τους καλεσμένους σας. Ένας εντυπωσιακός χώρος, με εκλεπτυσμένη διακόσμηση και ζεστό περιβάλλον. Στην αίθουσα δεξιώσεων ΟΡΦΕΑΣ μπορείτε να διοργανώσετε τον γάμο σας,τα βαφτίσια αλλά και κάθε είδους δεξίωση. Η αίθουσα είναι μεγάλη και άνετη με έχει χωρητικότητα 500 ατόμων.Ένας πρωτότυπος και μοντέρνος χώρος έτοιμος να σας προσφέρει αξέχαστες στιγμές για ομορφότερες στιγμές της ζωής σας.

Το μενού περιλαμβάνει ποικιλία και ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Επίσης τα πιάτα είναι δυνατό να διαμορφωθούν ανάλογα με τις δικές σας προτιμήσεις και παραγγελίες που θα είναι κοντά στις δικές σας γεύσεις.Τα σερβίτσια, τα ποτήρια, τα λευκά τραπέζια και καρέκλες, τα κεριά και ο συνδυασμός απαλών χρωμάτων με έντονες πινελιές , δημιουργούν μια αίσθηση πολυτέλειας και φιλοξενίας. Η αίθουσα δεξιώσεων ΟΡΦΕΑΣ αναλαμβάνει επίσης τον ανθοστολισμό και την μουσική κάλυψη της εκδήλωσης σύμφωνα με τη δική σας αρέσκεια.

Επιπλέον διαθέτει οργανωμένο πάρκινγκ για την διευκόλυνση και την αποφυγή ταλαιπωρίας των καλεσμένων.Το ευγενικό και έμπειρο προσωπικό θα είναι στη διάθεση σας έτοιμο να σας εξυπηρετήσει κάθε στιγμή.Ένας πανέμορφος χώρος με πείρα χρόνων στις δεξιώσεις, που θα σας προσφέρει έντονες στιγμές και θα κάνει κάθε επιθυμίας σας πραγματικότητα.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση