ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΘΗΝΑ

OPWSPALIAESTIATORIO

Το όμορφο εστιατόριο ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ βρίσκεται στην περιοχή της Πετρούπολης και προσφέρει γεύσεις απο την πολίτικη κουζίνα.Η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού προέρχεται απο μια οικογένεια όπου τον μεγάλωσε με μυρωδιές και αρώματα της πολίτικης κουζίνας.Όλα οι συνταγές απο τα πιάτα που παρουσιάζονται στο εστιατόριο, τις έχει αποκτήσει απο τις γνώσεις και τα μυστικά της γιαγιά και προγιαγιάς του.Στο μεζεδοπωλείο ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ η ιδιοκτήτρια έχει σκοπό να περάσει στους επισκέπτες, όλες τις μνήμες και τις γεύσεις  και τα αρώματα απο την Πόλη.

Το φιλόξενο προσωπικό θα σας αφήσει απόλυτα ευχαριστημένους με την γρηγοράδα και την εξυπηρέτηση που θα σας προσφέρει.Η ποιότητα και η ασφάλεια των πρώτων υλών είναι προτεραιότητα του εστιατορίου.Το μεράκι και η εμπειρία είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το εστιατόριο ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ. Νόστιμα πιάτα και αξέχαστες γεύσεις απο τους έμπειρους σεφ, σας περιμένουν καθημερινά να τα απολαύσετε σε έναν ζεστό χώρο στην περιοχή της Πετρούπολης.

Η λιτή και διακριτική διακόσμηση του χώρου θα σας προσφέρει άνεση και οικειότητα.Η μαστοριά της πολίτικης κουζίνας που μεταφέρεται απο γενιά σε γενιά θα σας αφήσει άκρως ευχάριστημένους και θα σας κάνει πιστούς θαμώνες του μαγαζιού.

  • Διεύθυνση:25ης Μαρτίου 21 & Παλαμά, Πετρούπολη 132-31
  • Ώρες Λειτουργίας:Δευτέρα – Παρασκευή 14:00 – 00:00 Σάββατο – Κυριακή 12:00 – 00:00
  • Ιδιωτικό Parking:Όχι

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (4 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση