ΟΑΣΘ Θεσσαλονίκη

oasth-eikones

Ο Ο.Α.Σ.Θ είναι ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμών αστικών συγκοινωνιών στην Ελλάδα. Οι υπηρεσίες που παρέχει ο οργανισμός αυτός είναι υψηλής ποιότητας και μάλιστα πολύ συχνά αναβαθμίζονται.

Ο Ο.Α.Σ.Θ προσφέρει σε όλους τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης ποιοτική και γρήγορη μετακίνηση. Οι γραμμές των αστικών λεωφορείων είναι πολλές με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Τα αστικά είναι υπερσύγχρονα και προσφέρουν ποικίλες ανέσεις στους επιβάτες.

Οι τιμές είναι πολύ καλές καθώς υπάρχουν και μειωμένα εισιτήρια για μερικές ομάδες ανθρώπων. Με τον τρόπο αυτό δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης να μετακινηθούν γρήγορα, με ασφάλεια και φυσικά οικονομικά.

Ακόμη ένα γεγονός που έκανε τον Ο.Α.Σ.Θ να ξεχωρίσει είναι η υπηρεσία τηλεματικής, η οποία σας δίνει την δυνατότητα να ενημερώνεστε ανά πάσα ώρα και στιγμή για τον κωδικό  της στάσης που επιθυμείτε.  Επίσης, η πολιτιστική διαδρομή σας κάνει βόλτα 50 λεπτών και δίνει την δυνατότητα σε όλους να γνωρίσουν καλύτερα την πολιτιστική κληρονομιά της Θεσσαλονίκης.

Η Θεσσαλονίκη όντας η συμπρωτεύουσα της Ελλάδας έχει αυξημένη την ροή των οχημάτων στους δρόμους. Έτσι, είναι προτιμότερη η μετακίνηση με την αστική συγκοινωνία παρά με το ιδιωτικό αυτοκίνητο. Επιλέξτε και εσείς τον Ο.Α.Σ.Θ και στηρίξτε την πόλη σας με τον τρόπο αυτό.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

stage live club

STAGE LIVE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΝΟ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Νικηφόρος και Νίνο ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση