Ο ΜΙΜΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΑ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΑΘΗΝΑ

OMIMHSKAIHANNAESTIATORIO

Στον Πειραιά και συγκεκριμένα στην περιοχή της Κοκκινιάς, θα βρείτε ένα όμορφο εστιατόριο που λέγεται Ο ΜΙΜΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ. Το εστιατόριο αυτό λειτουργεί εδώ και λίγους μήνες αλλά έχει κατακτήσει μεγάλο πλήθος πιστών πελατών. Όλο το θέμα του εστιατορίου θυμίζει σχολείο. Μαυροπίνακες, καρέκλες και τραπέζια σχολείου, αλλά και δάσκαλοι είναι έτοιμοι και σας περιμένουν για να σας διδάκουν τα μαθήματα που είναι τα μαθήματα της χαράς, της γεύσης, του γέλιου, της παρέας του χορού αλλά και της μουσικής.

Η λέξη κοπάνα δεν θα αναφερθεί καθόλου σε αυτό το εστιατόριο, καθώς απο την πρώτη στιγμή θα το λατρέψετε και θα γίνετε πιστοί πελάτες. Στο εστιατόριο Ο ΜΙΜΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ κάθε Παρασκευή απο τις εννιά η ώρα, το φαγητό σας συνοδεύετε απο ζωντανή κρητική μουσική, ενώ κάθε Κυριακή μεσημέρι απο τις τρεις η ώρα, η λαική μουσική προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ευδιαθεσίας.

Στο εστιατόριο Ο ΜΙΜΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ, θα απολαύσετε ποιοτικά και νόστιμα πιάτα της ελληνικής κουζίνας, θα χορέψετε, θα γελάσετε και θα διασκεδάσετε, σε ένα άκρως φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον. Ιδανικό μέρος για μια ολοκληρωμένη έξοδο.

Ο ΜΙΜΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗ

Διεύθυνση: Αχαΐας 44 & Χειμάρας, Παλιά Κοκκινιά, Πειραιάς 185-43
Ώρες Λειτουργίας: Τετάρτη έως Σάββατο 18:00 – 00:00 Κυριακή 13:00 – 00:00 Δευτέρα και Κυριακή κλειστά
Ιδιωτικό Parking: Όχι

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

3.5/5 - (2 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

4/5 - (5 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση